1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 C po D B72 A2 po A1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2020

Weronika Wołoszka

Weronika Wołoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Będę dobrze wspominać wykłady, jak i jazdy, instruktor Krawczyk bardzo cierpliwy, ma podejście do kursanta, mila i luźna atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i życzymy samych przyjemnych jazd.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2020

Anna Kaczmarek

Anna Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam OSK Akademia Jazdy. Pełen profesjonalizm na każdym etapie kursu kat. C. Instruktor Tomasz R. to mistrzunio w swoim fachu. Wszystko rzetelnie tłumaczy, dokładnie pokazuje i udziela konstruktywnych rad. Oddany i zaangażowany w przekazanie wiedzy w 100%. Sprzęt czyściutki i zadbany. Z perfekcyjnym przygotowaniem to nie może być inaczej jak egzamin zdany bezbłędnie, za pierwszym razem, u najbardziej wymagającego egzaminatora. OSK jesteście świetni!!! Tak trzymać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mega fantastyczna opinia, a co do Tomasza potwierdza się tylko w 100% również moje zdanie, którego śmiało nominuję na miano najlepszego instruktora kat. C i C+E w Polsce.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik kierownik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2020

Monika Wawryniuk

Monika Wawryniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wszystko, świetni instruktorzy, zrozumiałe i porządne wykłady. Polecam wszystkim i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dobra, solidna kursantka. Teraz super, odpowiedzialny kierowca. Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Tomasz Kurdej

Tomasz Kurdej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając szkołę jazdy, zapoznałem się z wieloma pozytywnymi opiniami i tak trafiłem do Akademi Jazdy. Nauka w tym miejscu to czysta przyjemność, super podejście do kursanta. Szkolenie na katagorie A , przez Roberta na najwyższym poziomie. Sprzęt w stanie wręcz pedantycznym.. Jakie przygotowanie, taki wynik na egzaminie.. Zdałem za pierwszym razem. Serdecznie Pozdrawiam i polecam szkołę..

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo się cieszymy, że coraz więcej osób kieruję się opiniami przy wyborze szkoły. Jest to dla nas bardzo motywujące, a współpraca z Tomaszem utwierdziła nas w przekonaniu, że idziemy w bardzo dobrym kierunku. Nasze motto: "jakość się sama obroni" jest na to najlepszym dowodem i w dalszym ciągu będziemy się tego trzymać.
Dzięki Tomaszu, pozdrawiam Robert OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Paweł Mućko

Paweł Mućko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam piszę żeby określić szkolenie, na początku chciałbym napisać że ogólne podejście do kursanta jest bardzo profesjonalne a zarazem bardzo ludzkie atmosfera w tej szkole jest taka że poprostu chcę się chodzić na zajęcia, co do kategorii c+e to chcę pochwalić instruktora który swoją sumiennością i profesjonalnym podejściem jest was w stanie przygotować na perfekt do egzaminu państwowego. Pozdrawiam i polecam tą szkołę nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szybkie i konkretne szkolenie. Dzięki Pawle za docenienie instruktora Tomasz, którego z pełną odpowiedzialnością typuję na miano najlepszego instruktora w Polsce kat. C i C+E biorąc pod uwagę rzetelność, fachowość, zaangażowanie, sposób przekazania wiedzy oraz metodykę szkolenia. Każdy chwali swoje ale ja wiem co mówię. Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Kamil Mamcarz

Kamil Mamcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Akademia Jazdy to najlepszy wybór ! Od początku do końca fachowe i profesjonalne podejście. Co więcej, wszystko odbywa się w znakomitej atmosferze. Po takim przygotowaniu, egzamin był już tylko przyjemnością. Bardzo serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kamilu, w super atmosferze bardzo przyjemnie się szkoli, pozdrawiam Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2020

Mateusz Soszyński

Mateusz Soszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Akademię Jazdy! Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone ze szczegółami. Z takim podejściem egzamin to już była tylko formalność :) Najlepszy wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Mateusz, to bardzo miłe co napisałeś. 100% serducha, a reszta to już faktycznie formalność. Pozdrawiam, Robert OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2020

Bartek Kochan

Bartek Kochan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za zaufanie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Krystian Rojek

Krystian Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera. Elastyczne godziny nauki. W szczególności mogę Polecić Przemka Rojka, cierpliwy wszystko dokładnie wytłumaczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2020

Grzegorz Bonda

Grzegorz Bonda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu teoretycznego. Pan Przemysław instruktor z powołania wie co robi polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Sebastian Dziwulski

Sebastian Dziwulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja,pełen profesjonalizm, wymagający,ale na egzaminie to już luzik! Dziękuję Królu Złoty !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Robert Jurzyk

Robert Jurzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam i zachęcam do korzystania z usług pana Roberta Robiłem kat.A pelen profesjonalizm pod każdym wzgledem . Miła atmosfera bardzo dobra nauka techniki jazdy motocykle w bardzo dobrej kondycji . Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2020

Karol Tkacz

Karol Tkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealnie prowadzące wykłady wszystko jest zrozumiałe. Praktyka na kategorie A z panem Robertem minęła błyskawicznie, bardzo luźna atmosfera motocykle są w bardzo dobrym stanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Grzegorz Wereda

Grzegorz Wereda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej Polecam Akademie jazdy Profesjonalne podejście do kursanta w miłej atmosferze. Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Adam Szczepaniak

Adam Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady, wszystko jasno wytłumaczone. Praktyka z Panem Robertem przeprowadzona świetnie w miłej atmosferze, wyjaśnia popełnione błędy i szczegółowo je omawia. Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2020

Patryk Pawlak

Patryk Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, Z góry chcę zaznaczyć: najlepszy wybór ośrodka jaki mogłem podjąć. Zacznijmy od początku: zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo jasny, klarowny i otwarty sposób. Ja akurat trafiłem na teorię z Robertem. Świetne przygotowanie, wszystko doskonale wytłumaczone, nic w pośpiechu. Jakiekolwiek pytania objaśnione obszernie i w sposób taki, aby zrozumieć i wyciągnąć jak najwięcej. Pojazdy zadbane, super się prowadzą. Co do instruktorów, miałem szczęście nauki z dwoma. Wyżej wymienionym Robertem oraz Andrzejem. Obaj mieli delikatnie inne podejścia do kursanta, oba były fajne. Pan Robert bardziej "cięty", ale polecam serdecznie chociaż raz się z nim przejechać i przekonać jak doskonale uczy. Z panem Andrzejem zacząłem swoją przygodę z praktyką, wszystkie aspekty samochodu oraz porady co do prowadzenia go zostały fajnie objaśnione. Obaj wyjątkowo cierpliwi i wyrozumiali, nawet gdy popełnimy błąd po którym aż wstyd jechać dalej. Reasumując: polecam każdemu kto chce: Nauczyć się dobrze jeździć, Zrobić to w przyjaznej oraz fajnej atmosferze, Przyswoić sobie wiedzę dobrze i głęboko ją zakorzenić, Nie mieć większych problemów z egzaminem, gdyż wsparcie ze strony instruktora jest ogromne. Jeszcze raz: polecam gorąco, gdy tylko będzie możliwość przychodzę na kat. A.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Julia Zybertowicz

Julia Zybertowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam akademia wszystko super sprawnie przyjazna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Paulina Chamluk

Paulina Chamluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Akademię Jazdy. Bardzo miła atmosfera na wykładach. Instruktorzy bardzo przyjaźnie nastawieni do kursantów, potrafią dać dużo wsparcia. Poza tym przekazują dużo wiedzy. W szczególności mogę polecić Pana Roberta i Pana Pawła ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo serdecznie dziękuję za słowa uznania w imieniu swoim i Pawła. Życzymy dużo radości z jazdy. Pozdrawiam Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Iza Majchrowska

Iza Majchrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Do egzaminu czułam sie przygotowana idealnie, ćwiczone były trasy którymi jeżdżą egzaminatorzy. Pan Robert wszystko pięknie wytłumaczył, dlatego też nie było żadnych problemów podczas egzaminu. Atmosfera na jazdach baaaardzo sympatyczna!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Baaardzo mądra i pracowita kursantka. Szybko się uczyła i starała nie popełniać tych samych błędów. Z mojej strony ogromna przyjemność pracy w fantastycznym towarzystwie. Iza to w 100% bezpieczny i rozważny kierowca. Dzięki za słowa uznania, pozdrawiam Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Monika Wolińska

Monika Wolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim OSK Akademia Jazdy. Wykłady przebiegły sprawnie i były prowadzone w bardzo miłej atmosferze. W szczególności polecam instruktora Pana Dariusza Centkowskiego, który wszystko super tłumaczy i świetnie przygotowuje do egzaminu :) Bardzo się cieszę, że wybrałam tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję w imieniu całej Akademii Jazdy. Pozdrawiam Robert Jóźwik.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.11.2019

Izabela Bojaczuk-Sych

Izabela Bojaczuk-Sych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam OSK Akademia Jazdy. Fantastyczna atmosfera w trakcie kursu kat A. Przygotowanie do egzaminu na najwyzszym poziomie. Cwiczone trasy dokladnie te co na egzaminie. Pan instruktor Robert to profesjonalista i perfekcjonista w kazdy detalu. Rewelacyjny w tym co robi. Bardzo zaangazowany, cierpliwy, zawsze usmiechniety i swietnie uczacy motocyklista a nie teoretyk. Kursant jest dla niego zawsze na pierwszym miejscu. Tak trzymać! Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Izo dziękuję za słowa uznania i życzę dalszych fantastycznych chwil w nieustannej przygodzie z motocyklami. Wiem, że teraz na samą myśl o motocyklu już się pani uśmiecha. Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Ilia Kopetchuk

Ilia Kopetchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z przyjemnością polecam instruktora Pana Dariusza Centkowskiego za profesjonalizm i konkretność, uczciwość i wielką pomoc w nauce. Dzięki mu zdobyłem duże umiejętności w prowadzeniu pojazdem. Polecam jak również tą szkołę. Życzę wszystkim udanych egzaminów z nauką od tej szkoły jazdy. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Akademia Jazdy serdecznie dziękuje za słowa uznania i docenienie fachowości. Pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Bartek Jagiełło

Bartek Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco Bardzo mila atmosfera. Wykłady są tak prowadzone przez Pana Roberta że aż miło słuchać. Najlepsza nauka na najwyższym poziomie tylko w OSK Akademia Jazdy. Polceam Pana Roberta który mnie iddealnie przygotował na egzamin oczywsicie zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Good Job Bartosz. Jesteś świetnym kierowcą, mimo młodego wieku ogromny spokój za kierownicą. Tak trzymaj, pozdrawiam Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Krystian Korzeniak

Krystian Korzeniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam zarówno szkołę jazdy jak i instruktora Pana Dariusza Centkowskiego za profesjonalne podejście do sprawy jaką jest prawo jazdy, powinny to być przykłady dla innych szkół jazdy i instruktorów. Pan Dariusz przygotował mnie idealnie do egzaminu i czuje sie pewnym i zdolnym kierowcą. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2019

Marcin Nasiłowski

Marcin Nasiłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy doszkalające. Profesjonalnie w miłej atmosferze. Jestem w 100% przygotowany do powrotu na drogi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Marcinie - szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Karolina Wołczuk

Karolina Wołczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam ten ośrodek, bo jak dla mnie to był najlepszy wybór, jeżeli chodzi o kurs na prawo jazdy. Sympatyczna atmosfera na wykładach powodowała, że z chęcią się na nie uczęszczało. Pan Robert prowadził wykłady w sposób rzetelny, profesjonalny oraz ciekawy, więc po samych wykładach miało się jakieś pojęcie o kierowaniu samochodem. Dużym plusem było też to, że został przeprowadzony również wykład o pierwszej pomocy przedmedycznej. Jeżeli chodzi o instruktorów to polecam przeserdecznie Przemysława Rojka, dzięki któremu nauczyłam się jeździć w praktyce właściwie od podstaw. Świetna atmosfera oraz super podejście, spowodowały, że jazdy stały się przyjemnością. Sam instruktor był cierpliwy i wyrozumiały, co do moich błędów, a także zawsze uśmiechnięty. Miałam również okazję jechać z Panem Robertem Jóźwikiem, który również jest bardzo dobrym instruktorem, po którym widać lata jeżdżenia za kierownicą i takie życiowe doświadczenie. Przede wszystkim ważne jest to, że instruktorzy w tym ośrodku zwracają uwagę na swoich kursantów i widać, że chcą dla nas jak najlepiej. Polecam ten ośrodek raz jeszcze! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo serdecznie dziękujemy za tak wyczerpującą opinię i słowa uznania. Życzymy samych fantastycznych doznań w ustawicznym pogłębianiu praktycznych umiejętności "za kierownicą". Pozdrowienia od całego OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.08.2019

Wojciech Kielak

Wojciech Kielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przebiegł sprawnie i pomyślnie. Chciałbym podkreślić przyjazną atmosferę panującą na kursie. Szczególnie dziękuję panu Robertowi za pomoc w przygotowaniu do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wojciechu błyskawicznie zleciało, świetny klimat w czasie szkolenia, szybko opanowana wiedza i umiejętności kierowania pojazdem. Szerokości, pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Krzysztof Rycielski

Krzysztof Rycielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia. Bardzo kompetentni instruktorzy, którzy mają indywidualne podejście do każdego kursanta. Kat C+E zdana za pierwszym razem. Pozdrawiam serdecznie !!!! w szczególności pana Tomka i jeszcze raz szczerze dziękuję !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Krzysztof, przekażę Tomaszowi na pewno się ucieszy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Łukasz Bartosiewicz

Łukasz Bartosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor. Na prawdę uczy jeździć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Łukasz. Na prawdę umiesz jeździć!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Maciej Bakal

Maciej Bakal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Osk Akademia Jazdy Prawi Jazdy kat.B za 1 ! Polecam instruktora Roberta :) Pozdrawiam!! Najlepszy ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Macieju, tak jak szybko i konkretnie jeździłeś, tak i napisałeś. Super, pozdrawiam i szerokości.