1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 A2 po A1 KW KWP KWU KWUP SO

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2023

Kaja Kiciak

Kaja Kiciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić Akademię Jazdy dla każdego kto szuka najlepszego ośrodka na kurs prawa jazdy. Wykłady u Pana Roberta były przyjemnością, wiedza przekazana w łatwy i rzeczowy sposób, dużo czasu poświęconego na dokładne omówienie teorii. Słuchałam z dużą ciekawością i wiele praktycznej wiedzy z nich wyniosłam, w dodatku Pan Robert bardzo sympatyczny człowiek, do każdego podchodzi indywidualnie i naprawdę świetny nauczyciel. Bardzo chciałabym podziękować też instruktorowi Danielowi Soszyńskiemu, dzięki któremu udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem???? Bardzo dobrze przekazana wiedza w praktyce, szybko można nauczyć się wielu elementów. Bardzo polubiłam jazdy głównie przez to, że atmosfera była bardzo swobodna, z Panem Danielem można o wszystkim porozmawiać, a do tego potrafi świetnie nauczyć jeździć i być cierpliwy. Jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem instruktora, to myślę że nie ma lepszego???? Pan Daniel super przygotuje każdego do egzaminu, wiele osób zdało za pierwszym razem, mi też sie udało???? Pani Danusia bardzo pomocna i przemiła kobieta???? Jeszcze raz serdecznie polecam i dziękuję za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego, przekazanie wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej w najlepszy możliwy sposób, bardzo miłą atmosferę na każdym etapie i służenie pomocą w każdej sytuacji. Najlepszy ośrodek oraz ludzie, polecam!❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2022

Joanna Borkowska

Joanna Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ten ośrodek oraz instruktora Pana Przemysława Krawczyka. Wszystko dokładnie tłumaczy, spokojny, cierpliwy, a przy tym kontaktowy. Super atmosfera, Pani w biurze również bardzo uprzejma i przesympatyczna kobieta. Po każdej jeździe, poczucie, że czegoś człowiek się nauczył i coś wyciągnął z lekcji. Perfekcyjne objaśnienia wszelkich wątpliwości oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Opieka i zainteresowanie instruktora od początku do samego końca egzaminu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za słowa uznania.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2022

Marek Kalinowski

Marek Kalinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.12.2022

Iwan Czernikhowskyi

Iwan Czernikhowskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam akademię jazdy. Bardzo mi się spodobało, od samego początku, miła pani Danuta która wytłumaczyła wszystkie szczegóły bardzo jasne. Szkolenie było super, bardziej kurs praktyczny pan Przemysław Krawczyk jest świetny fachowiec, dzięki któremu Ja złożył ten egzamin. Jego spokój, cierpliwość ta precyzyjność w tłumaczeniu zasad ruchu drogowego jest niesamowita. Polecam na 100% ten ośrodek naprawdę .Dzięki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Życzymy przyjemnej oraz bezpiecznej jazdy.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.10.2022

Marcin Gajewski

Marcin Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wykłady ciekawe dzięki którym zdanie egzaminu teoretycznego za pierwszym razem to formalność. Z instruktorów polecam Pana Przemka Krawczyka, który tak przygotował mnie do egzaminu ,że nie czułem na nim żadnego stresu a jazda po mieście podczas niego była czystą przyjemnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2022

Kamila Szlaza

Kamila Szlaza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Akademię Jazdy. Super atmosfera zarówno w biurze jak i na jazdach. Nauka bezpiecznej jazdy w pierwszej kolejności. Kurs odbywałam indywidualnie po zdanym egzaminie teoretycznym, jazdy przeprowadzone szybko i sprawnie na czym najbardziej mi zależało, nigdy wcześniej nie miałam kontaktu z samochodem, a egzamin zdany za 1 razem. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kamilo bardzo dziękujemy za docenienie naszej szkoły. Zgodnie z umową, miało być szybko i było w 3 tygodnie. Najważniejsze, że było również fachowo o czym świadczy jedno podejście do egzaminu oraz przede wszystkim bezpiecznie. Dziękuję w imieniu instruktora Dariusza oraz swoim. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2022

Kacper Cabaj

Kacper Cabaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam. Panie z recepcji bardzo miłe i pomocne. Można dużo wyciągnąć z wykładów na których jest super atmosfera. Z pewnością mogę polecić Pana Daniela Soszyńskiego, miły człowiek który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu który zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Świetnie się czyta takie opinie. Bardzo dziękuję w imieniu Pani Danuty i Czesławy z biura oraz instruktora Daniela. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2022

Tomasz Pawlinski

Tomasz Pawlinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła!!! Robiłem kat A z Robertem Jóźwikiem. Świetny instruktor i świetny człowiek. Spokojny, konkretny, opanowany i z jajem. Uczciwie podszedł do kursu. Byłem sam na placu i na mieście (co nie jest tak oczywiste w niektórych ośrodkach szkolenia w Siedlcach). Na placu cały czas miał mnie na oku i pomagał wykonywać manewry bezpiecznie i poprawnie. Nauczył mnie jak bezpiecznie cieszyć się jazdą na dwóch kółkach w mieście i w trasie. Dostałem tutaj mocne fundamenty do dalszej jazdy. Zdany egzamin za 1 razem to dopiero ważny początek przygody z motocyklem. Wiedza jaką przekazał mi Robert z pewnością będzie procentowała w przyszłości. Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia. LWG i do zobaczenia na trasie i zlotach!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Tomaszu. Cieszę się, że przez 20 godzin szkolenia cały czas widziałem radość jaką ci sprawia jazda motocyklem. LWG i do zobaczenia. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2022

Piotr Jadczuk

Piotr Jadczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, wszystko przebiegało sprawnie w miłej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuje Piotrze. Fajnie, że takie odpowiedzialne osoby jak ty robią prawo jazdy na moto. Jestem spokojny prowadząc szkolenie. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.09.2022

Anna Tomczewska

Anna Tomczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Akademię Jazdy. Pieczę nad moim szkoleniem sprawował Pan Robert Jóźwik, instruktor z powołania, gdzie pasja i profesjonalizm to Jego drugie imię. Pan Robert to osoba niezwykle pozytywna, uśmiechnięta i zaangażowana. Uważa, że każdy kursant jest wyuczalny, jeśli tylko uważnie słucha i stosuje się to tego, co doradza i mówi. Kurs przebiegał w tempie moich umiejętności, jazdy dostosowane były zawsze pod moje preferencje. Z dokupieniem jazd doszkalających nie było najmniejszego problemu. Warto wspomnieć, że przed zapisaniem się na kurs nie kierowałam nigdy jednośladem, więc było to dla mnie wyzwanie finalnie zakończone wynikiem pozytywnym! Kurs u Pana Roberta to nie tylko ogrom zdobytej wiedzy, ale również świetnie spędzony czas, który będę miło wspominać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno bardzo dziękuję za te pozytywne słowa. Motocykle są tylko dla osób, które faktycznie czują, że to im sprawia radochę. Przez cały czas szkolenia było ją widać, a pod koniec jak złapała Pani luzik było już perfekto. Faktem jest, że uczymy się całe życie. Według mnie należy to robić małymi kroczkami ale sukcesywnie do przodu. Trening czyni mistrza. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2022

Szymon Łapiński

Szymon Łapiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Akademia Jazdy została mi polecona przez wielu moich znajomych odbywających przede mną tu kurs na prawo jazdy kategorii B. Zauważyłem, że Ci znajomi którzy uczyli się w Akademii Jazdy nauczyli się świetnie i płynnie prowadzić samochód oraz zdawali egzamin praktyczny na prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem. Od samego początku mojej przygody z Akademią Jazdy widziałem pełen profesjonalizm ze strony osób tam pracujących. Wykłady z Panem Kazimierzem Seligą były bardzo ciekawe i dało się z nich pozyskać dużą wiedzę potrzebną do zdania egzaminu teoretycznego. Instruktorem który przygotowywał mnie do egzaminu praktycznego był Pan Daniel Soszyński. Instruktor ten był dla mnie bardzo cierpliwy i nauczył mnie jeździć "od zera". Pan Daniel Soszyński ma dar do tłumaczenia sytuacji na drodze, techniki prowadzenia pojazdem oraz obsługi technicznej pojazdu. Jazdy z Panem Danielem odbywają się w niezwykle przyjaznej atmosferze, zaletą również było to, iż z Panem Soszyńskim nie było nieporozumień w sprawach umawiania się na lekcje. Z całego serca polecam Pana Daniela Soszyńskiego i OSK Akademia Jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.09.2022

Kuba Bryzek

Kuba Bryzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ośrodek pana Roberta Jóźwik, który interesuje się kursantami ,profesjonalnie przygotowuje do egzaminu i w każdej chwili służy fachową, osobistą pomocą. Polecam również instruktora pana Tomka o niezwykłej cierpliwości, zangażowaniu,bardzo dobrze tłumaczy,konkretnie i rzeczowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2022

Mykhailo Shamrai

Mykhailo Shamrai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Dzięki mojemu instruktorowi Panu Dariuszowi Cantkowskiemu nauczyłem się jeżdzić od zera i zdałem egzamin za drugim razem. Bardzo przyjemna atmosfera i przyjaźni instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Rafał Wojnowski

Rafał Wojnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam - bez wątpienia najlepsza szkoła jazdy w całej okolicy. Profesjonalni instruktorzy wykonujący swoją pracę z ogromnym zaangażowaniem, zadbane pojazdy, niezwykle miła atmosfera - jestem pewien, że każda osoba trafiająca tutaj ukończy swoje kategorie z wielkim zadowoleniem. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Rafał. Bardzo fajnie pracujesz na motocyklu, masz świetną technikę i ogromną wiedzę. Praca z tobą to była czysta przyjemność. LWG

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.08.2022

Klaudia Zalewska

Klaudia Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sercem polecić tą szkołę. Kursy prowadzone w sposób bardzo zrozumiany i miłej atmosferze. Nauczyłam się wszystkiego tylko za pomocą chodzenia na wykłady. Jeśli mam polecić instruktora to napewno pana Daniela Soszyńskiego. Jest to bardzo miła, pracowita i rzetelna osoba. Mimo tego że brakowało mi pewności siebie, próbował pomóc, wytłumaczyć każdy błąd jaki popełniałam podczas manewrów. Ma bardzo dobre podejście do kursantów a przede wszystkim zawsze dostosowuje się co do godzin w których mogłam jeździć . Widać że wykonuje swoją pracę z wielkim poświęceniem i powołaniem. Cieszę się że trafiłam właśnie do pana.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2022

Aleksandra Jastrzębska

Aleksandra Jastrzębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła pierwsza klasa! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób może z nich wiele wynieść. Jak instruktor to tylko Paweł Gąsior - człowiek z pasją i dużą wiedzą którą potrafi przekazać. Jazdy z Panem Pawłem to czysta przyjemność. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2022

Karolina Popowska

Karolina Popowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo długo zbraniałam się przed zrobienien prawo jazdy na kategorię B, ale teraz wiem, że nie taki diabeł straszny.. Już od pierwszych dni w Akademii Jazdy czujesz się jak w rodzinie - wszyscy mili, pomocnii na wszystkie pytania, wątpliwości odpowiedzą. Płatność dopasowujesz do siebie. A jazdy z Pawłem Gąsiorem to sama przyjemność. Cierpliwość i spokój tego człowieka oraz moje skupienie i wyciąganie wniosków z błedów pozwoliły mi zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2022

Mikołaj Miłkowski

Mikołaj Miłkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładów się słucha bardzo miło i z zaciekawieniem. Panie z recepcji pierwsza klasa ! Jak jazdy, to tylko z panem Andrzejem Wojnowskim .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2022

Łukasz Kowalski

Łukasz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście profesjonalne, jezeli miał bym wybierać ponownie wybrał bym Akademie Jazdy z ręką na sercu polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.08.2022

Karolina Kowalczyk

Karolina Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jakiego instruktora polecacie na prawo jazdy kategorii B

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2022

Natalia Pietrak

Natalia Pietrak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, wykłady prowadzone są w ciekawy sposób, można z nich wiele wynieść. Polecam szczególnie Pana Daniela Soszyńskiego, z którym jazdy to była czysta przyjemność, ma wspaniałe podejście do kursanta oraz ogromną wiedzę, którą przekazuje:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Grzegorz Ławecki

Grzegorz Ławecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy z wiedzą i co najważniejsze z pasją. Egzamin kat. A zdany za pierwszym razem gdzie nigdy wcześniej nie jeździłem na moto. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.07.2022

Iza Dziewulska

Iza Dziewulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

z całego serca polecam akademie jazdy!! przesuper organizacja, a wykłady są ciekawe i można z nich wynieść dużo przydatnej wiedzy, tak samo jak i z jazd praktycznych, na ktorych mialam przyjemność jezdzic sie z pogodnym, profesjonalnym instruktorem Danielem Soszyńskim, ktory ma powołanie i doskonale potrafi przygotowac kursantów na egzamin:-) polecam i dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2022

Milena Kitrasiewicz

Milena Kitrasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić tą szkołę jazdy. Po odbyciu kursu w poprzedniej szkole, odbywałam jazdy doszkalające w Akademii Jazdy. Bardzo, mi pomogły i w końcu po wielu próbach udało mi się zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2022

Kamil Rycio

Kamil Rycio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Kategoria A zdana za pierwszym razem. Nauka z Panem Robertem bardzo profesjonalna i miła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2022

Marek Kordys

Marek Kordys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam profesjonalna nauka jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.06.2022

Alicja Gawrońska

Alicja Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wlasciciel osrodka swietnie prowadzi wyklady, z pelnym zaciekawieniem uczestniczylam na kazdym z nich, tak jak pozostali kursanci. Juz po pierwszym kursie widac, ze Pan Robert, wykonuje swoja prace z pasji i stara sie przekazac cala wiedze w taki sposob aby nikogo nie zanudzic i angazowac wszystkich kursantow. Z pewnoscia moge polecic ta szkole jazdy :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.06.2022

Szymon Cieciera

Szymon Cieciera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczyłem się tutaj na A1 i powiem krótko, na wykładach bardzo miła atmosfera bardzo dużo z nich wyniosłem. A na ulicy jeszcze lepiej. Napewno zawitam tutaj na A2 i na B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Grzegorz Farbisz

Grzegorz Farbisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, człowiek z pasją ???? zdane za pierwszym, będę miło wspominał, świetna atmosfera ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2022

Maciej Malinowski

Maciej Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, duża elastyczność dostosowania godzin jazd do kursanta, nowe i zadbane pojazdy Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak