1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 A2 po A1 KW KWP KWU KWUP SO

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.09.2022

Anna Tomczewska

Anna Tomczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Akademię Jazdy. Pieczę nad moim szkoleniem sprawował Pan Robert Jóźwik, instruktor z powołania, gdzie pasja i profesjonalizm to Jego drugie imię. Pan Robert to osoba niezwykle pozytywna, uśmiechnięta i zaangażowana. Uważa, że każdy kursant jest wyuczalny, jeśli tylko uważnie słucha i stosuje się to tego, co doradza i mówi. Kurs przebiegał w tempie moich umiejętności, jazdy dostosowane były zawsze pod moje preferencje. Z dokupieniem jazd doszkalających nie było najmniejszego problemu. Warto wspomnieć, że przed zapisaniem się na kurs nie kierowałam nigdy jednośladem, więc było to dla mnie wyzwanie finalnie zakończone wynikiem pozytywnym! Kurs u Pana Roberta to nie tylko ogrom zdobytej wiedzy, ale również świetnie spędzony czas, który będę miło wspominać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2022

Szymon Łapiński

Szymon Łapiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Akademia Jazdy została mi polecona przez wielu moich znajomych odbywających przede mną tu kurs na prawo jazdy kategorii B. Zauważyłem, że Ci znajomi którzy uczyli się w Akademii Jazdy nauczyli się świetnie i płynnie prowadzić samochód oraz zdawali egzamin praktyczny na prawo jazdy kategorii B za pierwszym razem. Od samego początku mojej przygody z Akademią Jazdy widziałem pełen profesjonalizm ze strony osób tam pracujących. Wykłady z Panem Kazimierzem Seligą były bardzo ciekawe i dało się z nich pozyskać dużą wiedzę potrzebną do zdania egzaminu teoretycznego. Instruktorem który przygotowywał mnie do egzaminu praktycznego był Pan Daniel Soszyński. Instruktor ten był dla mnie bardzo cierpliwy i nauczył mnie jeździć "od zera". Pan Daniel Soszyński ma dar do tłumaczenia sytuacji na drodze, techniki prowadzenia pojazdem oraz obsługi technicznej pojazdu. Jazdy z Panem Danielem odbywają się w niezwykle przyjaznej atmosferze, zaletą również było to, iż z Panem Soszyńskim nie było nieporozumień w sprawach umawiania się na lekcje. Z całego serca polecam Pana Daniela Soszyńskiego i OSK Akademia Jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.09.2022

Kuba Bryzek

Kuba Bryzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ośrodek pana Roberta Jóźwik, który interesuje się kursantami ,profesjonalnie przygotowuje do egzaminu i w każdej chwili służy fachową, osobistą pomocą. Polecam również instruktora pana Tomka o niezwykłej cierpliwości, zangażowaniu,bardzo dobrze tłumaczy,konkretnie i rzeczowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2022

Mykhailo Shamrai

Mykhailo Shamrai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Dzięki mojemu instruktorowi Panu Dariuszowi Cantkowskiemu nauczyłem się jeżdzić od zera i zdałem egzamin za drugim razem. Bardzo przyjemna atmosfera i przyjaźni instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Rafał Wojnowski

Rafał Wojnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam - bez wątpienia najlepsza szkoła jazdy w całej okolicy. Profesjonalni instruktorzy wykonujący swoją pracę z ogromnym zaangażowaniem, zadbane pojazdy, niezwykle miła atmosfera - jestem pewien, że każda osoba trafiająca tutaj ukończy swoje kategorie z wielkim zadowoleniem. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Rafał. Bardzo fajnie pracujesz na motocyklu, masz świetną technikę i ogromną wiedzę. Praca z tobą to była czysta przyjemność. LWG

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.08.2022

Klaudia Zalewska

Klaudia Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sercem polecić tą szkołę. Kursy prowadzone w sposób bardzo zrozumiany i miłej atmosferze. Nauczyłam się wszystkiego tylko za pomocą chodzenia na wykłady. Jeśli mam polecić instruktora to napewno pana Daniela Soszyńskiego. Jest to bardzo miła, pracowita i rzetelna osoba. Mimo tego że brakowało mi pewności siebie, próbował pomóc, wytłumaczyć każdy błąd jaki popełniałam podczas manewrów. Ma bardzo dobre podejście do kursantów a przede wszystkim zawsze dostosowuje się co do godzin w których mogłam jeździć . Widać że wykonuje swoją pracę z wielkim poświęceniem i powołaniem. Cieszę się że trafiłam właśnie do pana.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2022

Aleksandra Jastrzębska

Aleksandra Jastrzębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła pierwsza klasa! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób może z nich wiele wynieść. Jak instruktor to tylko Paweł Gąsior - człowiek z pasją i dużą wiedzą którą potrafi przekazać. Jazdy z Panem Pawłem to czysta przyjemność. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2022

Karolina Popowska

Karolina Popowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo długo zbraniałam się przed zrobienien prawo jazdy na kategorię B, ale teraz wiem, że nie taki diabeł straszny.. Już od pierwszych dni w Akademii Jazdy czujesz się jak w rodzinie - wszyscy mili, pomocnii na wszystkie pytania, wątpliwości odpowiedzą. Płatność dopasowujesz do siebie. A jazdy z Pawłem Gąsiorem to sama przyjemność. Cierpliwość i spokój tego człowieka oraz moje skupienie i wyciąganie wniosków z błedów pozwoliły mi zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2022

Mikołaj Miłkowski

Mikołaj Miłkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładów się słucha bardzo miło i z zaciekawieniem. Panie z recepcji pierwsza klasa ! Jak jazdy, to tylko z panem Andrzejem Wojnowskim .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2022

Łukasz Kowalski

Łukasz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście profesjonalne, jezeli miał bym wybierać ponownie wybrał bym Akademie Jazdy z ręką na sercu polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.08.2022

Karolina Kowalczyk

Karolina Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jakiego instruktora polecacie na prawo jazdy kategorii B

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2022

Natalia Pietrak

Natalia Pietrak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, wykłady prowadzone są w ciekawy sposób, można z nich wiele wynieść. Polecam szczególnie Pana Daniela Soszyńskiego, z którym jazdy to była czysta przyjemność, ma wspaniałe podejście do kursanta oraz ogromną wiedzę, którą przekazuje:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Grzegorz Ławecki

Grzegorz Ławecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, instruktorzy z wiedzą i co najważniejsze z pasją. Egzamin kat. A zdany za pierwszym razem gdzie nigdy wcześniej nie jeździłem na moto. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.07.2022

Iza Dziewulska

Iza Dziewulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

z całego serca polecam akademie jazdy!! przesuper organizacja, a wykłady są ciekawe i można z nich wynieść dużo przydatnej wiedzy, tak samo jak i z jazd praktycznych, na ktorych mialam przyjemność jezdzic sie z pogodnym, profesjonalnym instruktorem Danielem Soszyńskim, ktory ma powołanie i doskonale potrafi przygotowac kursantów na egzamin:-) polecam i dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2022

Milena Kitrasiewicz

Milena Kitrasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić tą szkołę jazdy. Po odbyciu kursu w poprzedniej szkole, odbywałam jazdy doszkalające w Akademii Jazdy. Bardzo, mi pomogły i w końcu po wielu próbach udało mi się zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2022

Kamil Rycio

Kamil Rycio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Kategoria A zdana za pierwszym razem. Nauka z Panem Robertem bardzo profesjonalna i miła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2022

Marek Kordys

Marek Kordys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam profesjonalna nauka jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.06.2022

Alicja Gawrońska

Alicja Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wlasciciel osrodka swietnie prowadzi wyklady, z pelnym zaciekawieniem uczestniczylam na kazdym z nich, tak jak pozostali kursanci. Juz po pierwszym kursie widac, ze Pan Robert, wykonuje swoja prace z pasji i stara sie przekazac cala wiedze w taki sposob aby nikogo nie zanudzic i angazowac wszystkich kursantow. Z pewnoscia moge polecic ta szkole jazdy :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.06.2022

Szymon Cieciera

Szymon Cieciera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczyłem się tutaj na A1 i powiem krótko, na wykładach bardzo miła atmosfera bardzo dużo z nich wyniosłem. A na ulicy jeszcze lepiej. Napewno zawitam tutaj na A2 i na B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Grzegorz Farbisz

Grzegorz Farbisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, człowiek z pasją ???? zdane za pierwszym, będę miło wspominał, świetna atmosfera ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2022

Maciej Malinowski

Maciej Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, duża elastyczność dostosowania godzin jazd do kursanta, nowe i zadbane pojazdy Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2022

Pawlo Stefani

Pawlo Stefani
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Akademie Jazdy u Roberta. Szkolenie i przygotowanie do egzaminu profesjonalne . !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2022

Rafał Grabarski

Rafał Grabarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie egzamin to tylko formalność, profesjonalnie i wesoło, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2022

Kacper Pałka

Kacper Pałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze uczą jeździć i zawsze pomogą jak nawet na już będzie trzeba zrobić jadę. Polecam wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.05.2022

Maciej Adkonis

Maciej Adkonis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, solidne przygotowanie, wszystko zdane za pierwszym razem, polecam instruktora Pana Pawła Gąsiora :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Artur Protasiuk

Artur Protasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepszy wybór. Kurs na prawo jazdy kategorii A zrobiony w tempie wręcz ekspresowym. Profesjonalne podejście instruktorów. Panowie znają się na rzeczy, są motocyklistami z krwi i kości, a nie teoretykami. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2022

Przemysław Sidorowicz

Przemysław Sidorowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałem super przygotowany do egzaminu B+E który zdałem za pierwszym razem, zostały omówione różne nietypowe sytuacje które mogą się pojawić na egzaminie. Polecam instruktora Tomasza Rojka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.04.2022

Karolina Szymańska

Karolina Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Akademię Jazdy każdemu

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2022

Magda Chomka

Magda Chomka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały zespół jest niesamowicie miły i pomocny. Wykłady pana Roberta były zabawą i nauką jednocześnie. Pomoc i uprzejmość pani Danusi była bezcenna. Jeździć uczył mnie pan Radek Chromiec, którego zasługi także nie zostaną zapomniane :D. Przede wszystkim jazdy odbywały się zawsze w dobrej atmosferze, pan Radek był bardzo uprzejmy i cierpliwie wszystko powtarzał, jeśli czegoś zapomniałam. Praktyka zdana za drugim razem. Super!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Piotr Piątkowski

Piotr Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie instruktora Radka Chromiec- bardzo miły i potrafi przekazać wiedzę. Najlepszy ośrodek szkoleniowy w Siedlcach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak