1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 C po D B72 A2 po A1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2021

Monika Replin

Monika Replin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Siedlcach! Pan Kazimierz Seliga wszystko dokładnie tłumaczy na wykładach. Pan Daniel Soszyński to najlepszy instruktor! Całą swoją wiedzę przekazuje najlepiej jak potrafi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2021

Marcin Kowaluk

Marcin Kowaluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nauki jazdy, którą będę zawsze i wszędzie polecał KAŻDEMU!!! Zacznijmy od samego początku czyli od biura :) Pani Danusia Złota kobieta tak jak ona nikt nie załatwi spraw biurowych, wytłumaczy wszystko i każdemu (nawet czasami ruch na ulicy zblokuje, żeby formalności się zgadzały:). Właściciel i guru Robert człowiek niezwykle komunikatywny, pomocny i miły, zawsze uśmiechnięty i gotowy do działania. Na koniec zostawiłem wisienkę na torcie :) Tomasz, mistrz , master, sensei jak on Cię wyszkoli to chu.. we wsi nie ma musisz zdać za 1 razem (chyba, że na własne życzenie jak ja - ech ten słupek) tak jak on przekazuję wiedzę i uczy samej praktyki to istny majstersztyk. Niezwykle spokojny i opanowany instruktor z powołaniem do tego co robi. Widzi wszystko co robisz chociaż nawet nie patrzy. Można z nim gadać o wszystkim, zawsze uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony (lubi batoniki i czekolady:) Dzięki wielkie i myślę, że jeszcze się spotkamy na jakimś kursie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2021

Monika Chałubowicz

Monika Chałubowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając szkołę jazdy kierowałam się największą liczbą pozytywnych opinii i się nie zawiodłam! Zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem! Panie w biurze bardzo sympatyczne i pomocne, dzięki nim wypełnianie dokumentów to czysta formalność :) Wykłady z p. Kazimierzem Seligą niezwykle ciekawe i rzetelnie przeprowadzone, po ich zakończeniu bardzo dużo zostaje w pamięci, więc warto na nie uczęszczać! :) Do egzaminu praktycznego przygotowywałam się pod czujnym okiem p. Andrzeja Wojnowskiego - fantastycznego człowieka! Ten instruktor bez dwóch zdań posiada bardzo dużą wiedzę i potrafi ją przekazać w sposób jasny i zrozumiały, poza tym ma super podejście do kursanta i potrafi go zmotywować. Uczy jak bezpiecznie jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin, a jego spokój i opanowanie sprawia, że każda jazda odbywa się w miłej i luźnej atmosferze. Jestem mu bardzo wdzięczna za poświęcony czas oraz za wsparcie dzień przed egzaminem, kiedy wierzył we mnie bardziej niż ja sama! :) Podsumowując OSK AKADEMIA JAZDY stawia na ,,jakość” a nie „,jakoś”. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.10.2021

Piotr Kondraciuk

Piotr Kondraciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Godzina spędzona tutaj jest warta więcej, niż trzy w innych. Pan Andrzej uczy ze spokojem, bez pretensji w głosie. Pani w sekretariacie przemiła. Profesjonalizm i ogrom praktycznej wiedzy jaki zostaje przekazany w trakcie szkolenia to coś, co powinno być standardem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2021

Krzysztof Karabin

Krzysztof Karabin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę oraz instruktora Tomasza do kategorii B+E. Instruktor skrupulatnie wyłapywał i zwracał uwagę na wszystkie złe manewry i nawyki ale jazdy przebiegały w przyjaznej atmosferze. Bardzo dobrze zostałem przygotowany do egzaminu. Zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2021

Rafał Golec

Rafał Golec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursantów, miła atmosfera :) Pan Tomek super tłumaczy co i jak ! Egzamin zdany za pierwszym razem !! Serdecznie polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2021

Ela Gołuńska

Ela Gołuńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera, bez stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2021

Michał Jóźwiak

Michał Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajne podejście, dobry kontakt, możliwość dogadania terminów i godzin jazd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2021

Weronika Protasiuk

Weronika Protasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie super, profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, wszystko na wysokim poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.08.2021

Monika Szmytka

Monika Szmytka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm dobra atmosfera i oczywiście pan Tomasz zna się na tym co robi, wytłumaczy wszystko od samych podstaw zawsze znajdzie sposób, gdy coś nie wychodzi z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

W 100% podpisuję się pod słowami na temat Tomasza. Dzięki za zaufanie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.08.2021

Maria Kałuska

Maria Kałuska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie, instruktorzy z powołania, szczególnie Pan Robert potrafi zarazić pasją i choć ciężko mi było uwierzyć w jego słowa że "niedługo te manewry będą Ci sprawiały przyjemność", to tak właśnie się stało i to co było zadaniem egzaminacyjnym dawało po prosru radość z jazdy. Atmosfera na luzie, świetne metodyczne tłumaczenie jak uniknąć błędów. Jak przyjdzie pora na kolejne kategorie napewno wrócę! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Maria - fantastycznie, że pamiętasz takie szczegóły ze szkolenia. Jest to twoja pasja, a to że czerpiesz radość z wykonywania różnego rodzaju manewrów, to tylko formalność. Bardzo się cieszę, że mogłem "troszku" pomóc.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2021

Sebastian Jaroszczyk

Sebastian Jaroszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Daje 5 pełnych gwiazdek!!! Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat. C. Instruktor Pan Tomasz Rojek wszystko po kolei tłumaczy bardzo dokładnie i pod czas jazd można sprawdzić sie na każdym poziomie trudności. Jeśli nawet się z wątpi to Pan Tomek nie da sie załamać i ciągnie w górę. Jest świetnym instruktorem. Jeśli ktoś chce pewnie nałapać praktyki i NAUCZYĆ sie prowadzić ciężarówkę to tylko w tym ośrodku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Sebastian dokładnie tak jak napisałeś staramy się szkolić - pokazać, wytłumaczyć, nauczyć, "zaszczepić bakcyla", zrozumieć i czerpać radochę z jazdy.
Jeżeli nam się to udaje i ktoś to doceni, to jest najpiękniejsze podziękowanie jakie można otrzymać.
Dziękuję w imieniu własnym i Tomasza.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2021

Szymon Świnarski

Szymon Świnarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szymon Ś Polecam OSK AKADEMIA JAZDY panie w biurze bardzo miłe i uczynne instruktor rzeczowy wymagający a jednocześnie wprowadza luźną atmosferę ,motocykle nowe eleganckie sama przyjemność z jazdy ,elastyczne godziny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za słowa uznania. Jest to dla nas zawsze ogromne wyróżnienie jeżeli otrzymujemy tego typu opinie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2021

Piotr Godlewski

Piotr Godlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając się na kurs kat. A nie spodziewałem się przeżyć tak niesamowitą przygodę - ciężko bowiem to nazwać inaczej. Świetnie spędzony czas, dwóch najwyższej klasy instruktorów z powołania, elastyczne godziny jazdy, motocykle w idealnym stanie technicznym, zadbane w najdrobniejszych detalach. Na każdym kroku mogłem liczyć na wsparcie, mnóstwo uwagi, porady użyteczne nie tylko na egzaminie. To chyba największy plus - przygotowanie do jazdy na codzień znacznie wykraczające poza ramy zwykłego kursu. Takie rzeczy są bezcenne gdyż mają niebagatelne znaczenie dla naszego bezpieczeństwa. Dodatkowo bez żadnego problemu mogłem skorzystać z możliwości zdania egzaminu na motocyklu z OSK. Polecam każdemu takie rozwiązanie. Z całego serca pozdrawiam i polecam Akademię Jazdy. Do zobaczenia na ulicach Siedlec :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Piotrze fantastycznie czyta się twoją opinię. Nie tylko dlatego, że jest mega pozytywna ale dlatego, że jest 100% szczera. Widzimy się na trasach motocyklowych. Dla mnie również był to bardzo pozytywny i pouczający okres.
Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2021

Paweł Krasnowski

Paweł Krasnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowywałem się do kat.A. Instruktor na każdych zajęciach był przy mnie na placu i obserwował oraz udzielał instrukcji. Atmosfera bardzo spokojna, sprzęt nowy. Najbardziej na plus jest zaangażowanie instruktora, który nie tylko uczy jak zaliczyć egzamin ale nie wypuści kursanta dopóki ten nie będzie jeździł bezpiecznie. Zdane za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2021

Hubert Nowicki

Hubert Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy miła obsługa i instruktorzy. Bardzo profesjonalnie podchodzi do kursanta i dobrze tłumaczy co i jak. Dobry stan techniczny motocykla. Ha osobiscie jestem zadowolony tymbardziej że egzamin teorytyczny i praktyczny zdalem za pierwszym

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2021

Julka Karabin

Julka Karabin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Cały kurs, teoria i jazdy w przyjemnej atmosferze i profesjonalne. Teoria szybko przekazana w bardzo interesujący sposób. Jazdy z Przemkiem Krawczykiem to sama przyjemność. Zawsze gotowy do pomocy. Luźna atmosfera. Z samochodu wychodziłam zawsze z dodatkową dawką cennej wiedzy. Dzięki niemu egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.07.2021

Katarzyna Gizińska

Katarzyna Gizińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Akademię Jazdy a zwłaszcza Pana Pawła który bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy jest bardzo cierpliwy i z poczuciem humoru !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.06.2021

フロンテラ いち

フロンテラ いち
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetny ośrodek jazdy. Wykłady prowadzone ciekawie i zrozumiale, dzięki czemu teoria z łatwością zdana za pierwszym razem. A jak brać sobie instruktora do jazd, to tylko pana Andrzeja, świetny nauczyciel, a atmosfera w trakcie jazd fenomenalna.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2021

Piotrek Milewski

Piotrek Milewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Dobra atmosfera zarówno w biurze jak i na jazdach. Tomek Rojek to profesjonalista w swoim fachu, świetnie wszystko tłumaczy, egzamin to tylko formalność po takim kursie. Panie w biurze z wielką kulturą i chęcią podchodzą do swoich obowiązków. Polecam na 100 %!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Paweł Soćko

Paweł Soćko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie i przyjaźnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Martyna Miśta

Martyna Miśta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca tę szkołę jazdy! Zarówno teoria, jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Pani Danusia z sekretariatu miła, pomocna i kompetentna. Pan Robert bardzo sympatyczny, wykłady ciekawe i w luźnej atmosferze. W szczególności chciałabym podziękować najlepszemu instruktorowi panu Andrzejowi Wojnowskiemu, z którym nauka to była czysta przyjemność. Ten instruktor to oaza spokoju, człowiek ze wspaniałym podejściem do kursanta, z bardzo dużą wiedzą i umiejętnością jej przekazywania. Wystarczyło 30 godzin i byłam perfekcyjnie przygotowana do egzaminu. Będę polecać wszystkim OSK Akademię Jazdy i pana Andrzeja z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2021

Mateusz Kruk

Mateusz Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Akademie Jazdy. Instruktorzy bardzo mili i cierpliwi. Zdałem za pierwszym i nie żałuję decyzji szkoły. Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.06.2021

Sebastian Strzempioł

Sebastian Strzempioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm , polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2021

Norbert Lęgas

Norbert Lęgas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm, szkolenie prowadzone przez Pana Roberta na najwyższym poziomie. Super atmosfera i podejście do kursanta, bardzo elastyczne godziny jazdy. Motocykle nowe w idealnym stanie. Świetne przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.06.2021

Tomasz Wiewiórka

Tomasz Wiewiórka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy i atrakcyjna cena! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.05.2021

Patryk Gruda

Patryk Gruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo za przygotowanie mnie do egzaminu jesli ktoś będzie chciał się zapisać na prawo jazdy to polecę właśnie OSK akademia jazdy wszystkim, którzy chcą nauczyć się profesjonalnej jazdy. z nauki i przygotowania mnie do egzaminu przez Pana Andrzeja jest to człowiek z anielską cierpliwością jeszcze raz dziękuję za wszystko !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.05.2021

Eryk Prokopiak

Eryk Prokopiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy byli bardzo uprzejmi, instruktor zna się na rzeczy, pani w biurze bardzo pomocna, z czystym sumieniem mogę każdemu polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2021

Przemysław Golba

Przemysław Golba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kontakt z każdym ogniwem firmy- począwszy od właściciela, przez Panią z biura, skończywszy na instruktorze. Wszystko wytłumaczone od A do Z. Jazdy wykonane w taki sposób, że na egzaminie nie ma możliwości aby cokolwiek zaskoczyło. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2021

Tomasz Jastrzębski

Tomasz Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesnalne podejście instruktorów do jazdy, auta zadbane jeździ się jak nowym. Po takim szkoleniu egzamin praktyczny to tylko przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak