1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 C po D B72 A2 po A1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2021

Justyna S ....k ip: 85.202.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Akademię Jazdy. Wybrałam tę szkołę jazdy i nie zawiodłam się. Miła atmosfera, pracownicy bardzo pomocni i profesjonalni. W szczególności polecam pana Andrzeja, dzięki któremu nauczyłam się jeździć samochodem. Pan Andrzej jest człowiekiem miłym, profesjonalnym i cierpliwym. Czas spędzony na jazdach to była dla mnie prawdziwa przyjemność!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.11.2021

Mirek ........i ip: 31.132.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serducha OSK AKADEMIA JAZDY. Kurs upłynął błyskawicznie i w super atmosferze. Pani Danusia z biura - mega uprzejma i wyjaśni wszystkie zawiłości. Instruktorzy na prawdę z powołania. Robert - właściciel i guru szkolenia, motocykle ma we krwi. Przekazuje wiedzę nie "suchą" jak sztywny wykładowca ale jak motocyklista, który tym żyje. Pokazuje jak czerpać maksymalną radochę z jazdy motocyklem. Jego "... i bardzo lepiej" po każdym dobrze wykonanym zadaniu jest super. Motocykle w rewelacyjnym stanie. Zresztą Robert nie pozwoli, żeby było inaczej. Radek na placu robi mega robotę. jego uwagi bardzo cenne i pomocne. Nawet już po zdanym egzaminie, podczas koleżeńskiej wizyty, witają u siebie z pełną otwartością. Cóż więcej powiedzieć? Nie ma co gadać - po prostu POLECAM.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2021

Rafał G .. ip: 31.61.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Napisze tak są najlepsi w swoim fachu, profesjonalne podejście do człowieka to czego oczekujesz to i tak za mało bo dostaniesz więcej, idąc na egzamin nie miałem stresu ponieważ przygotowany zostałem nie na 100% tylko na 200% , z takimi kursantami nie da się nie zdać !!!!!! Serdecznie polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2021

Grzegorz T ......i ip: 194.31.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs robiłem wiele lat temu, gdy OSK nazywał się Seliga. Nie miałem okazji zdawać do dzisiaj. Instruktor Paweł Gąsior w pięć godzin odświeżył mnie i przygotował na wszystkie ewentualności - wielki szacun. Na egzaminie nic nie było dla mnie zaskoczeniem. Dzięki i pozdrawiam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2021

Karolina P ........a ip: 31.132.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Akademia jazdy to zdecydowanie najlepszy ośrodek. Pan Daniel bezbłędnie przygotowuje do egzaminu, do którego po skończonym kursie można podejść ze spokojem. Ma indywidualne podejście do kursantów, nigdy nie ma problemu, żeby coś ponownie wytłumaczyć lub pokazać. Co ważniejsze jazdy prowadzone są w miłej i luźnej atmosferze z wyrozumiałością i cierpliwością wobec kursanta. Bardzo polecam, po takim kursie zdane prawo jazdy są gwarantowane. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.10.2021

Elżbieta D ......... ip: 46.205.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do kursanta,miła atmosfera..Szczególnie polecam Pana Andrzeja...Wspaniały instruktor z powołania...!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2021

Monika ......... ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.09.2021

Magdalena L ........a ip: 83.28.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę. Miałam jazdy z instruktorem Przemkiem, ma ogromną cierpliwość i wszystko dokładnie tłumaczy, podczas jazd była fajna atmosfera, żartuje ale wymaga:).

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2021

Łukasz S .......... ip: 178.235.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam najlepsza szkoła do nauki jazdy i szczególnie polecam instrukora Pana Tomasza na kat C+E. Instruktor pomocny z podejście do kursanta, bardzo dobra możliwość dogadania się na termin jazd. Serdecznie polecam. Egzamin zdany za 1 razem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C1+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2021

Rafał Golec

Rafał Golec
Opinia niezweryfikowna

Indywidualne podejście do kursantów, miła atmosfera :) Pan Tomek super tłumaczy co i jak ! Egzamin zdany za pierwszym razem !! Serdecznie polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.08.2021

Mariusz .......i ip: 193.108.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli chcesz nauczyć się jazdy samochodem ciężarowym i bez problemu zdać egzamin to jak najbardziej polecam OSK AKADEMIA JAZDY. Auto sprawne, zadbane i czyste, aż miło. Instruktor Tomasz to klasa sama w sobie, jak dla mnie mistrzostwo. Przygotuje Cię tak, że egzamin to bułka z masłem. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.08.2021

Izabela P ..... ip: 31.178.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

P.Robert mega profesjonalista, ciepliwy, konkretny z dobrym podejściem do kursanta, uczy jak jeździć a nie tylko zdać egzamin. Motocykle w super stanie technicznym. Polecam całym sercem OSK Akademia Jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Izabela za słowa uznania. Super, że zauważyłaś iż lubię mieć moto w perfekcyjnym stanie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2021

Michał B ........i ip: 178.235.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat C. Instruktor Tomek prowadzi pewnie najtrudniejsze praktyki w tej szkole bo na kat. C i C+E, gdzie egzamin jest ciężko zdać a radzi sobie wyśmienicie. Od razu widać, że zna się na rzeczy, podaje tylko informacje, które są niezbędne a niepotrzebne wybija z głowy, co jest bardzo wskazane, aby pozbyć się złych nawyków kierowcy. Nie wypomina błędów tylko z nimi walczy aż do ich wyeliminowania. Dzisiaj zdałem egzamin, trafił mi się bardzo wymagający egzaminator, czułem się jakbym ćwiczył musztrę, skrupulatny i dokładny, ale tacy mają być, chodzi o prowadzenie ciężarówki i bezpieczeństwo na drodze. Jak chcecie nie tylko zdać egzamin ale też być dobrym kierowcą to tylko do OSK Robert Jóźwik i do instruktora Tomka. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Michale w imieniu własnym oraz Tomasza za docenienie naszej trudnej i odpowiedzialnej pracy, która jednak daje ogromnego "kopa" do dalszego działania po otrzymaniu takiej opinii.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2021

Michał B ........i ip: 178.235.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat C. Instruktor Tomek prowadzi pewnie najtrudniejsze praktyki w tej szkole bo na kat. C i C+E, gdzie egzamin jest ciężko zdać a radzi sobie wyśmienicie. Od razu widać, że zna się na rzeczy, podaje tylko informacje, które są niezbędne a niepotrzebne wybija z głowy, co jest bardzo wskazane, aby pozbyć się złych nawyków kierowcy. Nie wypomina błędów tylko z nimi walczy aż do ich wyeliminowania. Dzisiaj zdałem egzamin, trafił mi się bardzo wymagający egzaminator, czułem się jakbym ćwiczył musztrę, skrupulatny i dokładny, ale tacy mają być, chodzi o prowadzenie ciężarówki i bezpieczeństwo na drodze. Jak chcecie nie tylko zdać egzamin ale też być dobrym kierowcą to tylko do OSK Robert Jóźwik i do instruktora Tomka. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Michale za szczegółowe i bardzo pozytywne ukazanie najwyższej jakości w Akademi Jazdy Siedlce.
Bardzo dziękuje w imieniu swoim oraz Tomasza.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2021

Piotr T .....k ip: 46.204.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu i zdania egzaminu za pierwszym razem. Instruktorzy uczą rewelacyjnie dopilnują i wytłumaczą każdy popełniony błąd. Panie w biurze bardzo miłe i pomocne. Mega pozytyw to za małe określenie. Pozdrawiam wszystkich z Akademii jazdy.????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo serdecznie dziękuję za słowa uznania w imieniu wszystkich z akademi jazdy. Cieszę się, że mogliśmy w sposób przyjemny oraz fachowy przyczynić się do uzyskania przez ciebie wymarzonych uprawnień. Szerokości, pozdrawiam Robert Jóźwik OSK akademia jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Katarzyna P ....a ip: 37.47.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Katarzyna Pałka bardzo polecam Akademie Jazdy wykłady bardzo interesujące prowadzone w miłej atmosferze przez Pana Roberta Pani Danusia z sekretariatu bardzo miła i pomocna we wszystkim. Szczególne podziękowania dla najlepszego instruktora dla Pana Pawła Gąsiora. Jest bardzo miły i ma podejście do kursantów wystarczyło 30 godzin i byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu który zdałam za pierwszym razem. Będę polecać wszystkim OSK Akademię Jazydy i Pana Pawła z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

My również dziękujemy za bardzo miłe słowa uznania. W imieniu Pawła, Danuty oraz swoim chciałbym życzyć samej radości z prowadzenia pojazdu. Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2021

Ernest M ..........i ip: 77.115.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2021

Łukasz W .......k ip: 178.235.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełna profeska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2021

Mariusz R .......... ip: 37.47.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy OSK w Siedlcach. Instruktorzy profesjonaliści, przygotowanie do egzaminu w jak najlepszym poziomie. Atmosfera miła, przyjemna. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2021

Antek L ....o ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam Akademię Jazdy. Miła atmosfera podczas jazda jak i w biurze. Zdane wszystko na pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2021

Radosław L ....s ip: 37.47.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam bardzo, super atmosfera prawdziwie motocyklowa, pełen profesjonalizm, elastyczne godziny jazdy również w weekend. Nowe motocykle, stan idealny, mt07 takie jak na egzaminie. Pozdrawiam Pana Roberta, będę zawsze miło wspominał szkolenie i rozmowy. Egzamin zdany za pierwszym podejściem to najważniejsza ocena. Dziękuję i pozdrawiam. Radek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.05.2021

Paweł W ........i ip: 83.28.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Akademie Jazdy. Bardzo przyjazna atmosfera, ciekawe wykłady, przyjemnie się słucha i bardzo dokładnie są prowadzone. Polecam również Pana Pawła Gąsiora. Atmosfera była super, a jazdy były samą przyjemnością. Wszystko tłumaczył na spokojnie i zawsze pilnował tego abym jak najlepiej wykorzystał czas jazd i wyciągnął jak największą wiedzę z danej lekcji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.05.2021

Michał W Waw ip: 37.47.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, duża wiedza i świetna atmosfera instruktora przekłada się na efekty kursanta! Polecam wszystkim, egzamin na kat A zdany po kilku godzinach jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2021

Krzysztof K ... ip: 83.24.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2021

MIRKPOL ...................W ip: 78.31.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

KURS NA KAT. B+E BARDZO PROFESJONALNE NAUCZANIE EGZAMIN ZALICZONY ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2021

Marek R ... ip: 37.47.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, Instruktor Tomek zna się na rzeczy, potrafi naprawić błędy w jeździe nawet gdy ktoś już pracuje na "solówce". Wszystko wytłumaczone od A do Z. Zostałem nauczony tak dobrze, że żadne niespodziewane sytuacje na drodze nie były przeszkodą do zdania egzaminu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super. Bardzo się cieszymy z takiej opinii jako OSK Akademia Jazdy, pozdrawiamy instruktora Tomasza oraz szerokości panie Marku - Robert Jóźwik.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.02.2021

Ewelina R ..a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy instruktor Dariusz Centkowski, Wspaniała atmosfera podczas jazdy oraz w szkole w trakcie wykładów. Pozdro świry i szerokości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy Pani Ewelino za pochwałę. Dariusz jest perfekcjonistą, a jego samochód prawdopodobnie najczystszy z "elek". Poza tym, jak każdy instruktor w Akademii Jazdy bardzo dobrze tłumaczy, jest cierpliwy, grzeczny oraz kulturalny.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2021

Artur T .......z ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mega polecam Akademię Jazdy ! Wszystkie formalności były załatwiane w błyskawicznym tempie . Co do jazdy koniecznie z Tomkiem Rojkiem bardzo dobrze wszystko tłumaczy i na spokojnie . Jeszcze raz polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jesteśmy dumni z tego, że osoba która nam zaufała, zdała prawo jazdy (bardzo często za pierwszym podejściem) i szczerze dziękuje za naszą pracę. Wspaniale się czyta tego typu opinie. Bardzo dziękuję za wyróżnienie Tomka.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2021

Tomasz O ......... ip: 5.172.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100%. Dobre i nowe auto do nauki, bardzo fajny i profesjonalny instruktor Tomek. Od początku do końca byłem bardzo zadowolony. Szybko przeszedłem łączony kurs na kat C oraz C+E.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dokładamy wszelkich starań, żeby sprzęt na którym szkolimy był najwyższej jakości. Niejednokrotnie użyczamy naszych pojazdów na egzamin państwowy w WORD. Dzięki serdeczne za docenienie profesjonalizmu Tomka.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2020

Piotr P .........k ip: 31.132.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm nauczania. W efekcie egzamin zdany bezbłędnie. Polecam naukę jazdy w Akademia Jazdy Siedlce i Pana Roberta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za zaufanie i jeżeli mogłem, choć w niewielkim stopniu pomów w zdaniu egzaminu, to bardzo się cieszę. Pozdrawiam serdecznie, Robert.