1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 C po D B72 A2 po A1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Marcin Grochowski

Marcin Grochowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Akademia Jazdy!!! egzamin zdany za pierwszym razem kat A! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, miła i luźna atmosfera, wszystko dokładnie wytłumaczone - pełny profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam instruktora Roberta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Marcinie, szybko, konkretnie i pełne zaangażowanie dało pozytywny rezultat za pierwszym razem. Świetne szkolenie, z takimi osobami jak ty, chciałoby się prowadzić przez cały czas. Widzimy się na moto.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2019

Łukasz Sopiński

Łukasz Sopiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Akademię Jazdy i instruktora Roberta. Kurs prawa jazdy przeprowadzony na najwyższym poziomie z resztą już nie pierwszy raz :) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz super atmosfera podczas kursu, aż nie chce się go kończyć :) Nie uczą tylko jak zdać egzamin, ale też szlifują technikę jazdy, bezpieczeństwo i inne przydatne wskazówki. Oczywiście egzamin zdany za 1 razem, po raz kolejny

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukaszu fantastyczne słowa. Dzięki za uznanie - na pewno się widzimy na moto. Ja również miałem takie wrażenie, żeby kurs mógł trwać w nieskończoność. Miło było patrzeć na twoją technikę jazdy, pamiętamy tylko, żeby było szybko i bezpiecznie - myślimy za wszystkich i latamy. Pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2019

Michał Szarek

Michał Szarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Ciepła, domowa atmosfera. Teoria przebiegła szybko, bezboleśnie a co najważniejsze w naprawdę fajnej atmosferze. Odnośnie jazd ,został mi przydzielony pan Andrzej. Genialny człowiek o naprawdę rzadko spotykanej cierpliwości i stoickim spokoju. Jazdy ponadto odbywały się w przyjaznej atmosferze, po prostu człowiek złoto,jak wszyscy tutaj. Reasumując, nie wyobrażam sobie nauki w innym ośrodku ,bardzo ciepło wspominać będę te kilka miesięcy

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Michał za ciepłe słowa i uznanie. Jest niezmiernie przyjemnie każdemu instruktorowi, jeżeli jego praca zostaje doceniona takimi słowami.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Dominika Wereda

Dominika Wereda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, niezmiernie cieszę się, że trafiłam na tę szkołę. Super atmosfera, wszelkie kwestie były tłumaczone bardzo jasno. Polecam instruktora p.Pawła. Zawsze cierpliwy, uśmiechnięty, tłumaczy wszystko krok po kroku. Dzięki Panu Robertowi i Pawłowi zdałam wszystko za pierwszym razem. Bardzo mocno polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo się cieszymy i gratulujemy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2019

Mikołaj Woźnicki

Mikołaj Woźnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy. Nauka bez żadnego stresu, na spokojnie. Elastyczne godziny nauki. Dzięki wielkie za tak super przygotowanie do egzaminu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

My również dziękujemy. Powodzenia.????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2019

Wiktoria Gtr

Wiktoria Gtr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę! Kurs odbyłam w Warszawie, ale niestety po 30h jazdy czułam się kompletnie nieprzygotowana do egzaminu, dlatego zdecydowałam się na jazdy doszkalające oraz egzamin w rodzinnym mieście. Jeździłam z Panem Robertem i z Panem Andrzejem - są to prawdziwi instruktorzy z powołaniem! Obaj mają fantastyczne podejście do kursanta, świetnie tłumaczą zasady ruchu drogowego, a do tego jeździ się w bardzo miłej atmosferze. Dzięki tym dodatkowym jazdom egzamin zdałam za pierwszym razem ;) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kolejny dowód na to, że można połączyć przyjemne z pożytecznym. Od początku bardzo duże opanowanie, spokojne podejmowanie decyzji w dynamicznie zmieniających się sytuacjach drogowych, szybkie "chwycenie luzu" za kierownicą - po prostu to już są symptomy dobrego kierowcy.
Bardzo jest nam miło otrzymywać tego typu informacje zwrotne i wynika to z zaangażowania obydwu stron, jak również z faktu, że w Akademii Jazdy Siedlce chcemy przede wszystkim nauczyć samodzielnej jazdy, a nie tylko zdania egzaminu za wszelką cenę.
Serdecznie dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do konsultacji w razie jakichkolwiek zmian w prawie o ruchu drogowym.
Jestem przekonany, że pani Wiktoria będzie świetnie jeździła w każdym mieście. Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.02.2019

Aleksandra Rucz

Aleksandra Rucz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietne podejscie P.Roberta do kursantow .poznalismy sie na wykladach a atmosfera byla taka jakbysmy znali sie od kilku lat.super wykladowca swoja wiedze przekazuje w ten sposob ze czlowiek chlonie jak gabka i chce wiecej. Instruktor P.Dariusz Centkowski aniol nie czlowiek. Cierpliwy ,wyrozumialy i nauczyl "babe"przed 40-tka jezdzic.wielki szacun;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jak się fantastycznie czyta tego typu opinie. Bardzo dziękujemy i szerokości na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2019

Marta Hać

Marta Hać
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zachwycona profesjonalnym podejściem Pana Roberta, ale też jego doskonałą metodyką, zrobił ze mnie kierowcę, a wydawało się to wcześniej niemożliwe, wielki Szacun. Poza tym świetna atmosfera, dobre podejście do kursanta, cierpliwość i duże zaangażowanie. Szczerze mogę polecić każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Marta, to oczywiście działa w obie strony. Z osobą na poziomie praca jest przyjemnością. Pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.12.2018

Łukasz Drozdowski

Łukasz Drozdowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

witam w 100 % polecam podejście, fachowość, obeznanie. Przygotowanie pod egzamin perfect wszystkie miejsca wszystkie możliwe złośliwe punkty na mieście zostały przerobione co przełożyło sie na pozytywny wynik egzaminu mimo to że wczesniej nie znałem miasta egzamin został zdany za pierwszym podejsciem nic nie mogło mnie zaskoczyć bo wszystko było przerobione i profesjonalnie wytłumaczone..pozdrawiam i dziękuje Łukasz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Łukasz, szerokości w Nowym 2019 Roku.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2018

Asia Kuziak

Asia Kuziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

1 miejsce w rankingu najlepszych szkół to nie przypadek :) Polecam szkołę w 110% ! Pełen profesjonalizm i doświadczenie w nauce kursantów, a to wszystko w miłej, ciepłej atmosferze. Podziękowania należą się Panu Robertowi za prowadzenie zajęć teoretycznych w merytoryczny i zrozumiały dla każdego sposób, z dodatkiem humoru :)Panu Pawłowi za mega cierpliwość i super atmosferę podczas nauki. Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję w imieniu swoim i Pawła.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Albert Markowicz

Albert Markowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs super. Plac całkiem spory i można przećwiczyć wszystko. Instruktorzy bez zarzutu, punktualni,cierpliwi w szczególności Pan Tomasz. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2018

Dawid Woźniak

Dawid Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktora wobec mnie bardzo pozytywna, ucząc się bardzo dobrze się bawiłem motorem. Ta akademia jazdy jest godna polecenia, więc bardzo ją polecam. Pozdrawiam. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Dawid. Ogromne postępy, które robiłeś, praktycznie od drugiej, max trzeciej lekcji już tylko bawiłeś się motocyklem - doskonaląc technikę jazdy. Jazda w mieście na bardzo wysokim poziomie, dużo widzisz i wykonujesz manewry bezpiecznie. Tak trzymaj, GRATULUJĘ.
Żeby nie przesłodzić ale praca z takimi osobami sprawia, że chce się dalej wykonywać ten zawód.
Uważaj na innych - szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2018

Mouhamad Ghemrawi

Mouhamad Ghemrawi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Akademia Jazdy is the best driving school! Great teachers, very supportive! Its the number one choice if you want to know how to be a good driver and pass the exam at the first time. Thank you for your time Mr Robert! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Congratulations!
Enjoy your ride in the nearest future.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2018

Madzia Wojnowska

Madzia Wojnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzone wykłady, w krótkim czasie, wszystko jest dokładnie i zrozumiale tłumaczone. Każdy kursant traktowany jest indywidualnie co pozwala na naukę w odpowiednim tempie. Pełen profesjonalizm. Zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszy razem, mimo że nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z ruchem publicznym. Gorąco polecam ten ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzieki Magda, jesteś stworzona do tej roboty. Odpowiednie geny po ojcu, czujesz motocykl doskonale, a jazda to już czysta przyjemność.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2018

Michał Mik

Michał Mik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Za przygotowanie do Egzaminu E+C. Stawiam najwyższa ocenę. Profesjonalna obsługa i podejście. Dziękuję za cała wiedzę którą mi przekazaliście podczas kursu. Polecam Instruktora Tomasz Rojek za super przygotowanie do egzaminu i wszystkie podpowiedzi / instrukcje dzięki którym zdałem w pierwszym podejściu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Michale razem z Tomaszem dziękujemy za opinię, a ja osobiście za cenne uwagi które mi pan przekazał face to face.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.05.2018

Krzysztof Gałka

Krzysztof Gałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuje Panu Robertowi za super wytłumaczenie. Człowiek z powołania. Dzięki Panu Robertowi i Akademii Jazdy zdalem prawo na B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuje za powierzone mi zaufanie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2018

Marek Ilczuk

Marek Ilczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sprzęt nówka, wspaniale się jeździ, wyjątkowy instruktor Robert Jóźwik - Wyrozumiały, ciekawe podejście do kursanta. POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Marek, ale ja dałem tylko kilka wskazówek. Jeździłeś poprawnie od początku, a twoja technika rosła z dnia na dzień. Gratuluję.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2018

Damnian Gie

Damnian Gie
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ośrodek.Teoria jak i praktyka pełen profesjonalizm. Polecam pana Tomasza Rojka - super instruktor. POLECAM WSZYSTKIM !!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki i gratuluję.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2018

Marlen Ka

Marlen Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, indywidualne podejście do kursantów i atrakcyjna cena- to najważniejsze aspekty, które mogę podkreślić podsumowując zakończony kurs. Moją instruktorką była Inga Radochońska- kobieta z pasją do motoryzacji, która swoją wiedzą i umiejętnościami przewyższa niejednego faceta. Jazda z nią od pierwszej chwili była czystą przyjemnością. Polecam ją każdemu kto chce bezstresowo nauczyć się jeździć (jeździć a nie tylko zdać egzamin !!). Oby było więcej takich instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2018

Marcin Syroka

Marcin Syroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście instruktora do kursanta ja jeździłem z Tomkiem zdawałem C+E I bezbłędnie wyszło bardzo dobry instruktor ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2017

Agata Strupiechowska

Agata Strupiechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Robert to najlepszy instruktor, miła atmosfera. Polecam wszystkim, bo na prawde warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję, pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2017

Edyta Pachecka

Edyta Pachecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Wykłady ciekawe prowadzone przez P. Roberta Jóźwika chce się chodzić z przyjemnością Jako instruktora również polecam P. Roberta Jóźwika

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Edyta, pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.11.2017

Katarzyna Piątkowska

Katarzyna Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Akademia Jazdy Mega! Pod wieloma wzgledami. Wyklady bardzo ciekawe prowadzone przez Roberta Jóźwika, jako instruktor i czlowiek spisal sie na medal. Nie umialam w ogole a dzieki Panu Robertowi pokochalam jazde samochodem. Polecam kazdemu, malemu i duzemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratuluję Kasia. Kursantkę, która z takim spokojem prowadzi samochód rzadko się spotyka.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.10.2017

Adrian Dmowski

Adrian Dmowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wykłady bardzo ciekawe. P.Robert profesjonalista w swoim fachu. Jeśli chodzi o jazdy to niezapomniane przygody. Pan Robert doskonale tłumaczy. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Adrianie. Twój luzik i pozytywne nastawienie powodowało, że szkolenie było czystą przyjemnością.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2017

Kuba Turemka

Kuba Turemka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam.Szczerze mogę polecic ten ośrodek bardzo miła atmosfera , kompetentna opsługa możliwość uczeńia na nowych maszynach.Szczegulnie polecam P.Roberta świetny istruktor .Wedłuk mnie najlepszy ośrodek w Siedlcach.Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba, byłeś bardzo cierpliwy i dokonałeś ogromnych postępów - nie w technice jazdy, bo ją miałeś ale w znajomości przepisów. Gratuluję.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2017

Justyna Krzyzanowska

Justyna Krzyzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W ciągu 30 min jazdy z instruktorom z Word zdałam egzamin z dniem dzisiejszym serdecznie polecam !! Wykłady wspaniałe z P.Robertem i jak najbardziej polecam praktyke z P.Seliga :) warto naprawdę zapisać się do tej szkoły indywidualne podejście do ucznia! I najniższa cena kursu !!! POLECAM !! I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki i gratuluję. Należało ci się w 100%.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2017

Kuba Kowalczyk

Kuba Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam .Nowy sprzęt, możliwość zdawania egzaminu na sprzęcie osk ,co jest mega plusem .Pan Robert jest bardzo dobrym instruktorem. Cierpliwy ,profesjonalny i pomocny . Super atmosfera sprawia ,że odczuwa się przyjemność z jazdy już od pierwszych godzin .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kuba. Pracowitość i odpowiedzialność to twoje drugie imię. Gratuluję.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2017

Łukasz Ziątkowski

Łukasz Ziątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Wykwalifikowana kadra, wspaniałe motocykle i super atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Łukasz brakuje mi takich szkoleń jak z waszą trójką. Gratuluję, nie mogło być inaczej jak 3x100%.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2017

Kasia Gadomska

Kasia Gadomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek szkolenia kierowców na najwyższym poziomie. Super instruktorzy, bardzo miła atmosfera. Bardzo dobry kontakt z instruktorami jak również właścicielem ośrodka. Wykłady i jazdy bez problemu można dostosować do klienta. Przystępne ceny. Nie ma lepszego ośrodka szkoleniowego w Siedlcach. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2017

Artur Twardowski

Artur Twardowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejscie do kursantow i ogromna elastycznosc jezeli chodzi o jazdy, przemila atmosfera na zajeciach teoretycznych jak rowniez podczas jazdy. Polecam kazdemu kto chcialby zaglebic sie w tajniki naszego prawa. Polecam rowniez pana Roberta Jóźwika instruktora z prawdziwego zdazenia ktory wytlumaczy, zademonstruje i przetrenuje wszystkie elementy potrzebne do zdania panstwowego egzaminu jak rowniez udzieli cennych rad na przyszlosc jezeli chodzi o explatacje sprzetu. Bardzo mocna piatka Oczywiscie egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak