1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 C po D B72 A2 po A1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2021

Aleksandra Kołodziejczyk

Aleksandra Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK. Jazdy z Przemkiem Krawczykiem to była czysta przyjemność, dużo żartów i cierpliwości ,luźna atmosfera oraz wszystko na spokojnie wyjaśnione.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2021

Mariusz Mroczek

Mariusz Mroczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Akademię Jazdy, samochód w bardzo dobrym stanie technicznym. Jest możliwość podstawienia auta na egzamin - nie ma z tym problemu. Instruktor Tomek wszystko dokładnie tłumaczy, daje cenne wskazówki, pełen profesjonalizm. Przygotowanie do egzaminu na 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2021

Piotrek Słomka

Piotrek Słomka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Egzamin zarówno na kategorie C jak i C+E zdany za pierwszym razem. Instruktor Tomek to specjalista w tym co robi. Na egzaminie nie było miejsca w którym egzaminator mógłby mnie czymś zaskoczyć w jeździe po mieście. Kwalifikacja wstępna pod okiem Pana Roberta również zdana bezbłędnie. Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Piotrze za słowa uznania. Motto szkoły: "Jakość obroni się sama" - towarzyszy nam nieustannie. Super Piotrze, że to doceniłeś.
Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2021

Jarek Tyszkiewicz

Jarek Tyszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesnalne podejście instruktorów do jazdy, auta zadbane jeździ się jak nowy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo miłe słowa, faktycznie staramy się aby w naszyj samochodach było czyściutko jak w domku, a stan techniczny musi być na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2021

Michał Leszko

Michał Leszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym :) Bardzo uprzejmi instruktoży, idzię się dogadać ze wszystkim no i co najważniejsze nauka na najwyższym poziomie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Panie Michale.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2021

Jolanta Kondraciuk

Jolanta Kondraciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając szkołę jazdy czytałam różne opinie kursantów i tak trafiłam do Akademii Jazdy.Jeśli teraz Ty to robisz to nie wahaj się to dobry wybór.Moja wiedza co do kierowania samochodem była zerowa.Dzięki cierpliwości,wyrozumiałości instruktora p.Andrzeja dałam radę i zdałam :).

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Jolanto bardzo się cieszę, że mogliśmy pomóc i bardzo dziękuję za słowa uznania. Zdecydowanie Andrzej należy do grupy cierpliwych, spokojnych i posiadających ogromną wiedzę instruktorów - jestem przekonany, że będzie Pani wykorzystywała te umiejętności w codziennej jeździe.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Marcin Olędzki

Marcin Olędzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Pana Tomasza Rojek- bardzo profesjonalny instruktor. Tłumaczy konkretnie i rzeczowo. Zadowolenie 100%. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Potwierdzam, to świetny instruktor - jak każdy, który pracuje w Akademii Jazdy Siedlce. Dzięki za wyróżnienie Tomasza. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2021

Bartek Chromiński

Bartek Chromiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam osrodek. Robilem kurs na kategorie C. Instruktor Tomasz Rojek to prawdziwy specjalista, wszystko jasno wytłumaczone, cenne wskazówki, pomoc, zadne pytanie nie sprawia mu żadnego problemu. Bardzo szybki kurs, Pan Tomasz wklada w naukę dużo czasu, serca i chętnie dzieli się swoim doświadczeniem co poskutkowało zdaniem egzaminów za pierwszym podejściem. Wszystkim gorąco polecam ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za słowa uznania, moi instruktorzy faktycznie wkładają serducho w każde szkolenie. Dzięki temu w Akademii Jazdy Siedlce mamy fantastyczne rezultaty i bardzo szybko powiększające się grono zwolenników. Serdecznie dziękuję za te cudowne opinie - w pełni adekwatne do pracy instruktorów.
Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2021

Zosia Bazyl

Zosia Bazyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł Gąsior - najlepszy instruktor ! Wystarczyło kilka spotkań,rozmowa z panem Pawłem by zdać egzamin bez stresu,mając za sobą jazdy w Warszawie,Garwolinie,Mińsku... Wszystko cierpliwie tłumaczy,nigdy się nie denerwuje,jest skupiony i pełen pasji do pracy ,moje nastawienie zmieniło się diametralnie pod wpływem pracy z panem Pawłem zaczęłam w siebie wierzyć... i w końcu zdałam,za 3 razem,w Siedlcach za pierwszym ,ot tak!Nauczył mnie tak wiele...Dziękuję z całego serca <3 Zosia B

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wyrażenie własnej opinii na naszej stronie. Cieszymy się ogromnie, że mogliśmy pomóc. Dzięki za docenienie pracy jaką włożył instruktor Paweł.
Życzymy przyjemnej jazdy. Pozdrawiam w imieniu swoim oraz Pawła.
Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2020

Mikołaj Kołodziejczyk

Mikołaj Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Akademię Jazdy, bardzo fajna atmosfera na wykładach jak i na jazdach. Instruktor Przemek Krawczyk to najlepszy gość z jakim miałem przyjemność współpracować podczas nauki jazdy samochodem. Naprawdę luźna atmosfera jak i przyjemność z samej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jazda ma być miła i przyjemna. Jak się uda instruktorowi w całym procesie szkolenia, zachowując warunki bezpieczeństwa uzyskać w/w efekty to jest cel osiągnięty w 100%. Dziękuję Mikołaj za słowa uznania.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2020

Marcin Rzewuski

Marcin Rzewuski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Przemysław Krawczyk wszystko wytłumaczy i nauczy jazdy praktycznie od samych podstaw. Na mieście pokaże co i jak, a co najważniejsze jest cierpliwy i elastyczny co do godzin jazd. Wykłady z Panem Robertem są nie zapomniane. Ogólnie każdemu Polecam OSK

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super atmosfera na wykładach oraz profesjonalne podejście instruktora w czasie zajęć praktycznych - wszystko to powoduje, że wspaniale się robi czytając takie opinie.
Dziękuję w imieniu Przemka, pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2020

Dominika Gozdek

Dominika Gozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK, instruktor Przemek Krawczyk ma dużo cierpliwości, bardzo miła i luźna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Najlepszą zapłatą dla instruktora są słowa uznania po zakończonym szkoleniu. Pozdrawiam.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2020

Weronika Wołoszka

Weronika Wołoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Będę dobrze wspominać wykłady, jak i jazdy, instruktor Krawczyk bardzo cierpliwy, ma podejście do kursanta, mila i luźna atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i życzymy samych przyjemnych jazd.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2020

Anna Kaczmarek

Anna Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam OSK Akademia Jazdy. Pełen profesjonalizm na każdym etapie kursu kat. C. Instruktor Tomasz R. to mistrzunio w swoim fachu. Wszystko rzetelnie tłumaczy, dokładnie pokazuje i udziela konstruktywnych rad. Oddany i zaangażowany w przekazanie wiedzy w 100%. Sprzęt czyściutki i zadbany. Z perfekcyjnym przygotowaniem to nie może być inaczej jak egzamin zdany bezbłędnie, za pierwszym razem, u najbardziej wymagającego egzaminatora. OSK jesteście świetni!!! Tak trzymać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Mega fantastyczna opinia, a co do Tomasza potwierdza się tylko w 100% również moje zdanie, którego śmiało nominuję na miano najlepszego instruktora kat. C i C+E w Polsce.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik kierownik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2020

Monika Wawryniuk

Monika Wawryniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wszystko, świetni instruktorzy, zrozumiałe i porządne wykłady. Polecam wszystkim i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dobra, solidna kursantka. Teraz super, odpowiedzialny kierowca. Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Tomasz Kurdej

Tomasz Kurdej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając szkołę jazdy, zapoznałem się z wieloma pozytywnymi opiniami i tak trafiłem do Akademi Jazdy. Nauka w tym miejscu to czysta przyjemność, super podejście do kursanta. Szkolenie na katagorie A , przez Roberta na najwyższym poziomie. Sprzęt w stanie wręcz pedantycznym.. Jakie przygotowanie, taki wynik na egzaminie.. Zdałem za pierwszym razem. Serdecznie Pozdrawiam i polecam szkołę..

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo się cieszymy, że coraz więcej osób kieruję się opiniami przy wyborze szkoły. Jest to dla nas bardzo motywujące, a współpraca z Tomaszem utwierdziła nas w przekonaniu, że idziemy w bardzo dobrym kierunku. Nasze motto: "jakość się sama obroni" jest na to najlepszym dowodem i w dalszym ciągu będziemy się tego trzymać.
Dzięki Tomaszu, pozdrawiam Robert OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Paweł Mućko

Paweł Mućko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam piszę żeby określić szkolenie, na początku chciałbym napisać że ogólne podejście do kursanta jest bardzo profesjonalne a zarazem bardzo ludzkie atmosfera w tej szkole jest taka że poprostu chcę się chodzić na zajęcia, co do kategorii c+e to chcę pochwalić instruktora który swoją sumiennością i profesjonalnym podejściem jest was w stanie przygotować na perfekt do egzaminu państwowego. Pozdrawiam i polecam tą szkołę nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szybkie i konkretne szkolenie. Dzięki Pawle za docenienie instruktora Tomasz, którego z pełną odpowiedzialnością typuję na miano najlepszego instruktora w Polsce kat. C i C+E biorąc pod uwagę rzetelność, fachowość, zaangażowanie, sposób przekazania wiedzy oraz metodykę szkolenia. Każdy chwali swoje ale ja wiem co mówię. Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Kamil Mamcarz

Kamil Mamcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Akademia Jazdy to najlepszy wybór ! Od początku do końca fachowe i profesjonalne podejście. Co więcej, wszystko odbywa się w znakomitej atmosferze. Po takim przygotowaniu, egzamin był już tylko przyjemnością. Bardzo serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kamilu, w super atmosferze bardzo przyjemnie się szkoli, pozdrawiam Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2020

Mateusz Soszyński

Mateusz Soszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Akademię Jazdy! Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone ze szczegółami. Z takim podejściem egzamin to już była tylko formalność :) Najlepszy wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Mateusz, to bardzo miłe co napisałeś. 100% serducha, a reszta to już faktycznie formalność. Pozdrawiam, Robert OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2020

Bartek Kochan

Bartek Kochan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za zaufanie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Krystian Rojek

Krystian Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera. Elastyczne godziny nauki. W szczególności mogę Polecić Przemka Rojka, cierpliwy wszystko dokładnie wytłumaczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2020

Grzegorz Bonda

Grzegorz Bonda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu teoretycznego. Pan Przemysław instruktor z powołania wie co robi polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Sebastian Dziwulski

Sebastian Dziwulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja,pełen profesjonalizm, wymagający,ale na egzaminie to już luzik! Dziękuję Królu Złoty !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Robert Jurzyk

Robert Jurzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam i zachęcam do korzystania z usług pana Roberta Robiłem kat.A pelen profesjonalizm pod każdym wzgledem . Miła atmosfera bardzo dobra nauka techniki jazdy motocykle w bardzo dobrej kondycji . Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2020

Karol Tkacz

Karol Tkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealnie prowadzące wykłady wszystko jest zrozumiałe. Praktyka na kategorie A z panem Robertem minęła błyskawicznie, bardzo luźna atmosfera motocykle są w bardzo dobrym stanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Grzegorz Wereda

Grzegorz Wereda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej Polecam Akademie jazdy Profesjonalne podejście do kursanta w miłej atmosferze. Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Adam Szczepaniak

Adam Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie prowadzone wykłady, wszystko jasno wytłumaczone. Praktyka z Panem Robertem przeprowadzona świetnie w miłej atmosferze, wyjaśnia popełnione błędy i szczegółowo je omawia. Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.05.2020

Patryk Pawlak

Patryk Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, Z góry chcę zaznaczyć: najlepszy wybór ośrodka jaki mogłem podjąć. Zacznijmy od początku: zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo jasny, klarowny i otwarty sposób. Ja akurat trafiłem na teorię z Robertem. Świetne przygotowanie, wszystko doskonale wytłumaczone, nic w pośpiechu. Jakiekolwiek pytania objaśnione obszernie i w sposób taki, aby zrozumieć i wyciągnąć jak najwięcej. Pojazdy zadbane, super się prowadzą. Co do instruktorów, miałem szczęście nauki z dwoma. Wyżej wymienionym Robertem oraz Andrzejem. Obaj mieli delikatnie inne podejścia do kursanta, oba były fajne. Pan Robert bardziej "cięty", ale polecam serdecznie chociaż raz się z nim przejechać i przekonać jak doskonale uczy. Z panem Andrzejem zacząłem swoją przygodę z praktyką, wszystkie aspekty samochodu oraz porady co do prowadzenia go zostały fajnie objaśnione. Obaj wyjątkowo cierpliwi i wyrozumiali, nawet gdy popełnimy błąd po którym aż wstyd jechać dalej. Reasumując: polecam każdemu kto chce: Nauczyć się dobrze jeździć, Zrobić to w przyjaznej oraz fajnej atmosferze, Przyswoić sobie wiedzę dobrze i głęboko ją zakorzenić, Nie mieć większych problemów z egzaminem, gdyż wsparcie ze strony instruktora jest ogromne. Jeszcze raz: polecam gorąco, gdy tylko będzie możliwość przychodzę na kat. A.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Julia Zybertowicz

Julia Zybertowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam akademia wszystko super sprawnie przyjazna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Paulina Chamluk

Paulina Chamluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Akademię Jazdy. Bardzo miła atmosfera na wykładach. Instruktorzy bardzo przyjaźnie nastawieni do kursantów, potrafią dać dużo wsparcia. Poza tym przekazują dużo wiedzy. W szczególności mogę polecić Pana Roberta i Pana Pawła ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo serdecznie dziękuję za słowa uznania w imieniu swoim i Pawła. Życzymy dużo radości z jazdy. Pozdrawiam Robert.