1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

1 miejsce w rankingu OSK w Siedlcach!

kat. B B+E A+B A2+B A A2 A1 AM A po A2 A po A1 C C+E C, C+E B96 B po B1 C po D B72 A2 po A1

Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2021

Szymon Świnarski

Szymon Świnarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szymon Ś Polecam OSK AKADEMIA JAZDY panie w biurze bardzo miłe i uczynne instruktor rzeczowy wymagający a jednocześnie wprowadza luźną atmosferę ,motocykle nowe eleganckie sama przyjemność z jazdy ,elastyczne godziny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2021

Piotr Godlewski

Piotr Godlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając się na kurs kat. A nie spodziewałem się przeżyć tak niesamowitą przygodę - ciężko bowiem to nazwać inaczej. Świetnie spędzony czas, dwóch najwyższej klasy instruktorów z powołania, elastyczne godziny jazdy, motocykle w idealnym stanie technicznym, zadbane w najdrobniejszych detalach. Na każdym kroku mogłem liczyć na wsparcie, mnóstwo uwagi, porady użyteczne nie tylko na egzaminie. To chyba największy plus - przygotowanie do jazdy na codzień znacznie wykraczające poza ramy zwykłego kursu. Takie rzeczy są bezcenne gdyż mają niebagatelne znaczenie dla naszego bezpieczeństwa. Dodatkowo bez żadnego problemu mogłem skorzystać z możliwości zdania egzaminu na motocyklu z OSK. Polecam każdemu takie rozwiązanie. Z całego serca pozdrawiam i polecam Akademię Jazdy. Do zobaczenia na ulicach Siedlec :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Piotrze fantastycznie czyta się twoją opinię. Nie tylko dlatego, że jest mega pozytywna ale dlatego, że jest 100% szczera. Widzimy się na trasach motocyklowych. Dla mnie również był to bardzo pozytywny i pouczający okres.
Pozdrawiam, Robert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2021

Paweł Krasnowski

Paweł Krasnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowywałem się do kat.A. Instruktor na każdych zajęciach był przy mnie na placu i obserwował oraz udzielał instrukcji. Atmosfera bardzo spokojna, sprzęt nowy. Najbardziej na plus jest zaangażowanie instruktora, który nie tylko uczy jak zaliczyć egzamin ale nie wypuści kursanta dopóki ten nie będzie jeździł bezpiecznie. Zdane za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2021

Hubert Nowicki

Hubert Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy miła obsługa i instruktorzy. Bardzo profesjonalnie podchodzi do kursanta i dobrze tłumaczy co i jak. Dobry stan techniczny motocykla. Ha osobiscie jestem zadowolony tymbardziej że egzamin teorytyczny i praktyczny zdalem za pierwszym

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2021

Julka Karabin

Julka Karabin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Cały kurs, teoria i jazdy w przyjemnej atmosferze i profesjonalne. Teoria szybko przekazana w bardzo interesujący sposób. Jazdy z Przemkiem Krawczykiem to sama przyjemność. Zawsze gotowy do pomocy. Luźna atmosfera. Z samochodu wychodziłam zawsze z dodatkową dawką cennej wiedzy. Dzięki niemu egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.07.2021

Katarzyna Gizińska

Katarzyna Gizińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Akademię Jazdy a zwłaszcza Pana Pawła który bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy jest bardzo cierpliwy i z poczuciem humoru !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.06.2021

フロンテラ いち

フロンテラ いち
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetny ośrodek jazdy. Wykłady prowadzone ciekawie i zrozumiale, dzięki czemu teoria z łatwością zdana za pierwszym razem. A jak brać sobie instruktora do jazd, to tylko pana Andrzeja, świetny nauczyciel, a atmosfera w trakcie jazd fenomenalna.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2021

Piotrek Milewski

Piotrek Milewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Dobra atmosfera zarówno w biurze jak i na jazdach. Tomek Rojek to profesjonalista w swoim fachu, świetnie wszystko tłumaczy, egzamin to tylko formalność po takim kursie. Panie w biurze z wielką kulturą i chęcią podchodzą do swoich obowiązków. Polecam na 100 %!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Paweł Soćko

Paweł Soćko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie i przyjaźnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Martyna Miśta

Martyna Miśta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca tę szkołę jazdy! Zarówno teoria, jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Pani Danusia z sekretariatu miła, pomocna i kompetentna. Pan Robert bardzo sympatyczny, wykłady ciekawe i w luźnej atmosferze. W szczególności chciałabym podziękować najlepszemu instruktorowi panu Andrzejowi Wojnowskiemu, z którym nauka to była czysta przyjemność. Ten instruktor to oaza spokoju, człowiek ze wspaniałym podejściem do kursanta, z bardzo dużą wiedzą i umiejętnością jej przekazywania. Wystarczyło 30 godzin i byłam perfekcyjnie przygotowana do egzaminu. Będę polecać wszystkim OSK Akademię Jazdy i pana Andrzeja z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2021

Mateusz Kruk

Mateusz Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Akademie Jazdy. Instruktorzy bardzo mili i cierpliwi. Zdałem za pierwszym i nie żałuję decyzji szkoły. Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.06.2021

Sebastian Strzempioł

Sebastian Strzempioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm , polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2021

Norbert Lęgas

Norbert Lęgas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm, szkolenie prowadzone przez Pana Roberta na najwyższym poziomie. Super atmosfera i podejście do kursanta, bardzo elastyczne godziny jazdy. Motocykle nowe w idealnym stanie. Świetne przygotowanie, egzamin zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.06.2021

Tomasz Wiewiórka

Tomasz Wiewiórka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy i atrakcyjna cena! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.05.2021

Patryk Gruda

Patryk Gruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo za przygotowanie mnie do egzaminu jesli ktoś będzie chciał się zapisać na prawo jazdy to polecę właśnie OSK akademia jazdy wszystkim, którzy chcą nauczyć się profesjonalnej jazdy. z nauki i przygotowania mnie do egzaminu przez Pana Andrzeja jest to człowiek z anielską cierpliwością jeszcze raz dziękuję za wszystko !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.05.2021

Eryk Prokopiak

Eryk Prokopiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy byli bardzo uprzejmi, instruktor zna się na rzeczy, pani w biurze bardzo pomocna, z czystym sumieniem mogę każdemu polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2021

Przemysław Golba

Przemysław Golba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kontakt z każdym ogniwem firmy- począwszy od właściciela, przez Panią z biura, skończywszy na instruktorze. Wszystko wytłumaczone od A do Z. Jazdy wykonane w taki sposób, że na egzaminie nie ma możliwości aby cokolwiek zaskoczyło. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2021

Tomasz Jastrzębski

Tomasz Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesnalne podejście instruktorów do jazdy, auta zadbane jeździ się jak nowym. Po takim szkoleniu egzamin praktyczny to tylko przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2021

Aleksandra Kołodziejczyk

Aleksandra Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK. Jazdy z Przemkiem Krawczykiem to była czysta przyjemność, dużo żartów i cierpliwości ,luźna atmosfera oraz wszystko na spokojnie wyjaśnione.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2021

Mariusz Mroczek

Mariusz Mroczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Akademię Jazdy, samochód w bardzo dobrym stanie technicznym. Jest możliwość podstawienia auta na egzamin - nie ma z tym problemu. Instruktor Tomek wszystko dokładnie tłumaczy, daje cenne wskazówki, pełen profesjonalizm. Przygotowanie do egzaminu na 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2021

Piotrek Słomka

Piotrek Słomka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Egzamin zarówno na kategorie C jak i C+E zdany za pierwszym razem. Instruktor Tomek to specjalista w tym co robi. Na egzaminie nie było miejsca w którym egzaminator mógłby mnie czymś zaskoczyć w jeździe po mieście. Kwalifikacja wstępna pod okiem Pana Roberta również zdana bezbłędnie. Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Piotrze za słowa uznania. Motto szkoły: "Jakość obroni się sama" - towarzyszy nam nieustannie. Super Piotrze, że to doceniłeś.
Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2021

Jarek Tyszkiewicz

Jarek Tyszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesnalne podejście instruktorów do jazdy, auta zadbane jeździ się jak nowy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo miłe słowa, faktycznie staramy się aby w naszyj samochodach było czyściutko jak w domku, a stan techniczny musi być na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2021

Michał Leszko

Michał Leszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym :) Bardzo uprzejmi instruktoży, idzię się dogadać ze wszystkim no i co najważniejsze nauka na najwyższym poziomie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Panie Michale.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2021

Jolanta Kondraciuk

Jolanta Kondraciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając szkołę jazdy czytałam różne opinie kursantów i tak trafiłam do Akademii Jazdy.Jeśli teraz Ty to robisz to nie wahaj się to dobry wybór.Moja wiedza co do kierowania samochodem była zerowa.Dzięki cierpliwości,wyrozumiałości instruktora p.Andrzeja dałam radę i zdałam :).

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Jolanto bardzo się cieszę, że mogliśmy pomóc i bardzo dziękuję za słowa uznania. Zdecydowanie Andrzej należy do grupy cierpliwych, spokojnych i posiadających ogromną wiedzę instruktorów - jestem przekonany, że będzie Pani wykorzystywała te umiejętności w codziennej jeździe.
Pozdrawiam, Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Marcin Olędzki

Marcin Olędzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Pana Tomasza Rojek- bardzo profesjonalny instruktor. Tłumaczy konkretnie i rzeczowo. Zadowolenie 100%. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Potwierdzam, to świetny instruktor - jak każdy, który pracuje w Akademii Jazdy Siedlce. Dzięki za wyróżnienie Tomasza. Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2021

Bartek Chromiński

Bartek Chromiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam osrodek. Robilem kurs na kategorie C. Instruktor Tomasz Rojek to prawdziwy specjalista, wszystko jasno wytłumaczone, cenne wskazówki, pomoc, zadne pytanie nie sprawia mu żadnego problemu. Bardzo szybki kurs, Pan Tomasz wklada w naukę dużo czasu, serca i chętnie dzieli się swoim doświadczeniem co poskutkowało zdaniem egzaminów za pierwszym podejściem. Wszystkim gorąco polecam ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za słowa uznania, moi instruktorzy faktycznie wkładają serducho w każde szkolenie. Dzięki temu w Akademii Jazdy Siedlce mamy fantastyczne rezultaty i bardzo szybko powiększające się grono zwolenników. Serdecznie dziękuję za te cudowne opinie - w pełni adekwatne do pracy instruktorów.
Pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2021

Zosia Bazyl

Zosia Bazyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Paweł Gąsior - najlepszy instruktor ! Wystarczyło kilka spotkań,rozmowa z panem Pawłem by zdać egzamin bez stresu,mając za sobą jazdy w Warszawie,Garwolinie,Mińsku... Wszystko cierpliwie tłumaczy,nigdy się nie denerwuje,jest skupiony i pełen pasji do pracy ,moje nastawienie zmieniło się diametralnie pod wpływem pracy z panem Pawłem zaczęłam w siebie wierzyć... i w końcu zdałam,za 3 razem,w Siedlcach za pierwszym ,ot tak!Nauczył mnie tak wiele...Dziękuję z całego serca <3 Zosia B

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wyrażenie własnej opinii na naszej stronie. Cieszymy się ogromnie, że mogliśmy pomóc. Dzięki za docenienie pracy jaką włożył instruktor Paweł.
Życzymy przyjemnej jazdy. Pozdrawiam w imieniu swoim oraz Pawła.
Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2020

Mikołaj Kołodziejczyk

Mikołaj Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Akademię Jazdy, bardzo fajna atmosfera na wykładach jak i na jazdach. Instruktor Przemek Krawczyk to najlepszy gość z jakim miałem przyjemność współpracować podczas nauki jazdy samochodem. Naprawdę luźna atmosfera jak i przyjemność z samej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jazda ma być miła i przyjemna. Jak się uda instruktorowi w całym procesie szkolenia, zachowując warunki bezpieczeństwa uzyskać w/w efekty to jest cel osiągnięty w 100%. Dziękuję Mikołaj za słowa uznania.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2020

Marcin Rzewuski

Marcin Rzewuski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Przemysław Krawczyk wszystko wytłumaczy i nauczy jazdy praktycznie od samych podstaw. Na mieście pokaże co i jak, a co najważniejsze jest cierpliwy i elastyczny co do godzin jazd. Wykłady z Panem Robertem są nie zapomniane. Ogólnie każdemu Polecam OSK

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super atmosfera na wykładach oraz profesjonalne podejście instruktora w czasie zajęć praktycznych - wszystko to powoduje, że wspaniale się robi czytając takie opinie.
Dziękuję w imieniu Przemka, pozdrawiam Robert Jóźwik OSK Akademia Jazdy Siedlce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2020

Dominika Gozdek

Dominika Gozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK, instruktor Przemek Krawczyk ma dużo cierpliwości, bardzo miła i luźna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Najlepszą zapłatą dla instruktora są słowa uznania po zakończonym szkoleniu. Pozdrawiam.